ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το ένα τροχαίο μετά το άλλο σήμερα στη Λάρισα – Συγκρούσεις αυτοκινήτων με τραυματίες να μεταφέρονται στο Νοσοκομείο (φωτο)

Σε συναγερμό το ΕΚΑΒ στη Λάρισα από το πρωί σήμερα Τετάρτη, καθώς καταγράφηκαν μια σειρά από τροχαία με αρκετούς τραυματίες μάλιστα να μεταφέρονται με ασθενοφόρα στο ΓΝΛ.

Μετά το τροχαίο νωρίς το πρωί στην οδό Βόλου με δύο τραυματίες, σημειώθηκε μια ακόμη σύγκρουση αυτοκινήτων λίγο πριν τις 9.30 π.μ., στη διασταύρωση των οδών Τερψιθέας και Λεωνίδα, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία δύο ΙΧ συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά. Από το τροχαίο τραυματίστηκε ένας 46χρονος άνδρας ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Στο σημείο έσπευσαν ΕΚΑΒ και Τροχαία.

Μια ακόμη σύγκρουση αυτοκινήτων την ίδια περίπου ώρα σημειώθηκε στη Νίκαια Λάρισας, με μια γυναίκα να τραυματίζεται και να μεταφέρεται επίσης στο ΓΝΛ για τις πρώτες βοήθειες.

Τέλος επίσης περίπου την ίδια ώρα μια κοπέλα είχε πτώση με το ποδήλατό της στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στο κέντρο της πόλης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να σπεύσει το ΕΚΑΒ.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο ατύχημα στην Τερψιθέα: 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες