Life & Style

Curtain bangs: Η Dua Lipa μόλις υιοθέτησε το πιο δημοφιλές hairstyle trend της σεζόν

 

Το τελευταίο διάστημα στο Tik Tok, τα βίντεο με ένα συγκεκριμένο κούρεμα έχουν αυξηθεί κατά πολύ. Ο λόγος για drum roll ή αλλιώς τις curtain bangs, τις αφέλειες δηλαδή που θυμίζουν κουρτινάκια και αγαπούν όλα τα stylish κορίτσια.

Οι curtain αφέλειες είναι πιο μακριές από τις κλασικές και άρα πιο εύκολες στο styling, κολακεύουν σχεδόν κάθε σχήμα προσώπου, ενώ ταιριάζουν σε κάθε υφή μαλλιών, από ολόισια μέχρι σγουρά.

Τις έχουμε δει σε πάρα πολλές διάσημες και τώρα ήρθε η σειρά της Dua Lipa να υιοθετήσει τη νέα τάση και να τολμήσει μία αλλαγή στην εμφάνισή της.

Με τη βοήθεια του hairstylist, Chris Appleton, η pop start υιοθέτησε πιο μακριές, shaggy αφέλειες, οι οποίες στα πλάγια κατέληγαν σε πιο μακριά φράντζα που πλαισίωνε όμορφα το πρόσωπο, δίνοντας έναν πιο ανεπιτήδευτο, γαλλικό αέρα στο look της.

 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

 

«Bang bang», σχολίασε ο hairstylist κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram του, μην κάνοντας ξεκάθαρο βέβαια για το αν πρόκειται για πραγματικό κούρεμα ή clip-in αφέλειες όπως αυτές που έχουμε δει πολλές φορές να φορά η Kylie Jenner.

 

 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις