ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ο Αγοραστός ζήτησε από τον Βορίδη να λυθεί σύντομα το θέμα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών της περιφέρειας Θεσσαλίας και ειδικά των κτηνιάτρων (βίντεο)

Το ζήτημα της έλλειψης προσωπικού σε διάφορες υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας και ειδικά σε ότι αφορά τους κτηνιάτρους, έθεσε επί τάπητος ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός στον υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, με τον τελευταίο να υπόσχεται πως θα κινήσει το συντομότερο τις διαδικασίες για να βρεθεί λύση.

Συγκεκριμένα ο κ. Αγοραστός σημείωσε: “Συναντήθηκα με  τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, και έθεσα το θέμα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών της περιφέρειας Θεσσαλίας και κυρίως το θέμα των κτηνιάτρων όπου έχουμε θέμα σε Λάρισα, Μαγνησία αλλά και σε Τρίκαλα και Καρδίτσα. Είχαμε αποχωρήσεις κτηνιάτρων με αποτέλεσμα να έχει συρρικνωθεί η υπηρεσία της Κτηνιατρικής.

Κάναμε όλες τις ενέργειες για να πάρουμε άτομα από την κινητικότητα, αλλά και με τις οκτάμηνες συμβάσεις. Πρέπει όμως αυτά να γίνουν γρήγορα. Προτείναμε δύο λύσεις, ή να μας φέρουν σύντομα άτομα από άλλες υπηρεσίες, ή σύντομα να προχωρήσει η διαδικασία του ΑΣΕΠ. Η τρίτη λύση και πιο εφικτή είναι όσοι προσλαμβάνονται, οι ΗΔΑΠ, με διαδικασία ΑΣΕΠ και είναι εργαζόμενοι στην περιφέρεια να έχουν και το δικαίωμα υπογραφής και ελέγχου. Ο κ. Βορίδης έδωσε εντολή να πάμε στις γρήγορες διαδικασίες για τους ΗΔΑΠ».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες