Life & Style

James Michael Tyler: Ο τηλεοπτικός Gunther από τα «Φιλαράκια» διαγνώστηκε με καρκίνο σε 4ο στάδιο

Την πιο κρίσιμη μάχη της ζωής του δίνει ο ηθοποιός James Michael Tyler, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως «Gunther» στη σειρά «Φιλαράκια», καθώς αγωνίζεται κατά του καρκίνου του προστάτη που βρίσκεται ήδη σε τέταρτο στάδιο.

Η πρώτη διάγνωση είχε γίνει το 2018, σε μια εξέταση ρουτίνας. Ενώ ο ηθοποιός παρακολουθούσε, τα επόμενα χρόνια, την εξέλιξη της υγείας του, παρέλειψε ένα τσεκάπ, εξαιτίας της πανδημίας, με δραματικά αποτελέσματα.

Στη συνεχεία,  οι νέες εξετάσεις ότι ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί στα οστά του και πλέον έχει παραλύσει το κάτω μέρος του σώματός του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο 59χρονος σταρ δεν έδειξε ιδιαίτερα αισιόδοξος: «Αργά ή γρήγορα θα νικήσει», όπως σχολίασε.

Το πρόβλημά του έγινε η αφορμή να παρακινήσει άλλους άντρες να μην αμελούν τα τσεκάπ τους, σχολιάζοντας πως όσο νωρίτερα εντοπίσει κάποιος το πρόβλημα, τόσο περισσότερες θεραπευτικές επιλογές θα έχει στη διάθεσή του.

Η κατάστασή του ήταν ο λόγος που δεν έδωσε το «παρών» στο Friends Reunion παρά μόνο μέσω Zoom. Για εκείνη την περίοδο, είπε: «Ειλικρινά, ήταν τα καλύτερα δέκα χρόνια της ζωής μου. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ μια καλύτερη εμπειρία. Όλοι εκείνοι οι τύποι ήταν φανταστικοί, ήταν απόλαυση να συνεργάζεσαι μαζί τους».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις