ΛΑΡΙΣΑ

Εκπαίδευση στελεχών της EXALCO του Ομίλου Βιοκαρπέτ από τον Ερυθρό Σταυρό

Με στόχο την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων πραγματοποιήθηκε σεμινάριο Α’ Βοηθειών σε στελέχη της Exalco στις εγκαταστάσεις της, σήμερα Τρίτη 22 Ιουνίου 2021.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις βασικές γνώσεις των Α’ βοηθειών, όπως την αντιμετώπιση των ατυχημάτων, την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση καθώς και για την άμεση και σωστή χρήση των απινιδωτών, συσκευές που έχουν εγκατασταθεί στους χώρους των 2 εργοστασίων αλλά και των γραφείων.

Η αξία της πρόληψης και της άμεσης ανταπόκρισης είναι πολύτιμη και οφείλουμε με κάθε μέσο να την διοχετεύουμε και να προστατεύουμε την ανθρώπινη ζωή σε κάθε κατάσταση.

Ο Όμιλος Βιοκαρπέτ ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τον τομέα των Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών και συγκεκριμένα τα στελέχη τους, Βόσο Νίκο- εκπαιδευτή Σαμαρειτών, Καρολίδου Ελισάβετ- εκπαιδεύτρια ενιαίου τομέα, Γραββάνη Ευανθία- γραμματέας τομέα και Παπαευθυμίου Θρασύβουλο- εθελοντή, για την πολύτιμη και χρήσιμη ενημέρωση που παρείχαν στο προσωπικό της Exalco.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες