ΛΑΡΙΣΑ

Στην Ιερά Μονή Σπαρμού Ελασσόνας ο Θανάσης Παιδής για τον εορτασμό του Άγιου Πνεύματος

Στις λαμπρές θρησκευτικές τελετές, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν ανήμερα του Αγίου Πνεύματος στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Σπαρμού όπου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ελασσώνος Χαρίτων, παραβρέθηκε ο Θανάσης Παιδής.

Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία, όπως και στην περιφορά της Ιεράς Εικόνας η οποία ακολούθησε, έδωσε το παρών πλήθος πιστών με τον Θανάση Παιδή να ανταλλάσει ευχές σε αυτήν την μεγάλη εορτή της Ορθοδοξίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Θανάσης Παιδής κάθε χρόνο, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, προσέρχεται στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Σπαρμού, ενώ φέτος δήλωσε τα εξής:

«Ο εορτασμός αυτής της μεγάλης ημέρας για την Χριστιανοσύνη είναι διαχρονικά μοναδικός στο πολύ όμορφο Μοναστήρι του Ολύμπου. Προσερχόμαστε με ευλάβεια και κατάνυξη, ενώ η ψυχή μας αγαλλιάζει μέσα στην φύση όπου και βρίσκεται η Ιερά Μονή.

Φέτος η εορτή διαφορετική και ιδιαίτερα συγκινητική, καθώς ήταν η πρώτη χωρίς την φυσική παρουσία του μακαριστού Πατέρα Χριστοφόρου.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας του Πατέρες της Ιεράς Μονής, οι οποίοι φρόντισαν για μία ακόμη φορά ώστε όλα να είναι όπως πρέπει. Συνάμα, οφείλουμε να τους αναγνωρίσουμε τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλουν για την συντήρηση και ανάδειξη των σημαντικών θρησκευτικών μνημείων υπό την σοφή καθοδήγηση του Μητροπολίτη Χαρίτωνα.

Ας ελπίσουμε η χάρη του Άγιου Πνεύματος να δώσει φώτιση ατομική και συλλογική, ώστε σύντομα να αφήσουμε πίσω την πανδημία και τις βαρύτατες επιπτώσεις της. Ο κοινός στόχος οφείλει να είναι καθαρός και δεν είναι άλλος από το να προχωρήσουμε με όραμα και πίστη σε ένα καλύτερο Αύριο που τόσο έχει ανάγκη η κοινωνία μας» υπογράμμισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες