ΛΑΡΙΣΑ

Λιακούλη: «Από το Βλαχογιάννι και τον Σπαρμό, έρχεται μήνυμα ελπίδας!»

Στο Βλαχογιάννι και στον Σπαρμό της Ελασσόνας, βρέθηκε για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Ευαγγελία Λιακούλη, η οποία συμμετείχε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις, ενώ με μήνυμά της επεσήμανε τα εξής:

«Μαζί με τους συμπολίτες, γιορτάσαμε την εορτή του Αγίου Πνεύματος, μια μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, στο Βλαχογιάννι και στο Σπαρμό Ελασσόνας, συμβιώνοντας μέσα στην εκκλησία μας, την έκφραση και την ενδυνάμωση της Πίστης μας

Επιβεβαιώσαμε και πάλι τη βαθιά σχέση και τους άρρηκτους δεσμούς με την Ορθοδοξία και τις παραδόσεις μας, αποδίδοντας τις τιμές στον Τριαδικό Θεό και αιτούμενοι τη φώτισή Του.

Οι καιροί είναι δύσκολοι και οι Άνθρωποι αποκαμωμένοι από το χτύπημα της πανδημίας, με ορατή την αγωνία για τη ζωή και την δραματική αλλαγή της καθημερινότητάς μας.

Ο φετινός εορτασμός της Αγίας Τριάδας, ήρθε σαν μια πνευματική όαση, μετά από τη μια μεγάλη καταιγίδα, την πανδημία του κορωνοϊού, που απείλησε εκατομμύρια ζωές σε όλο τον πλανήτη και στη χώρα μας, αφήνοντας πίσω της πολλές ανοιχτές πληγές. Χάσαμε συνανθρώπους και τους θυμηθήκαμε σήμερα όλους, στην επίκληση των κεκοιμημένων μας .

Όλοι μαζί όμως, ενωμένοι, έχουμε ασπίδα την Πίστη μας σε αρχές και αξίες, στη θρησκεία μας, στο δόγμα μας και στις παραδόσεις μας, που προασπίζουμε με κάθε τρόπο.

Γιατί οι λαοί που χάνουν την μνήμη τους, την πίστη τους και τις αρχές τους , χάνουν την ταυτότητά τους, μαζί όμως χάνουν και κάθε προοπτική, γιατί χάνουν την ελπίδα».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες