ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρουν οι μαρτυρίες κατοίκων στα Πετράλωνα για τον βιασμό της 50χρονης

Ο δράστης που διέφυγε μετά την πράξη του εξακολουθεί να αναζητείται από την Αστυνομία

Σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες κατοίκων στα Πετράλωνα, για την κατάσταση στην οποία βρήκαν την 50χρονη καθαρίστρια, η οποία βίωσε τη φρίκη στα χέρια του βιαστή της μέσα στην πολυκατοικία, όπου είχε πάει για το μεροκάματο.

Σύμφωνα με μάρτυρα που μίλησε στην ΕΡΤ, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε αιμόφυρτη, σε άθλια κατάσταση, και χωρίς να μπορεί να αρθρώσει λέξη. Ο δράστης περιγράφεται από τον μάρτυρα ψηλόλιγνος, περίπου 25 ετών, Βουλγαρικής καταγωγής, ο οποίος ζούσε στο ισόγειο διαμέρισμα της πολυκατοικίας τους τελευταίους 3 μήνες περίπου. Ο δράστης σιέφυγε πριν από την επέμβαση της αστυνομίας χθες το βράδυ.

Έξω από το διαμέρισμα του οι περίοικοι άφησαν το μήνυμα «πες μας πού είναι ο γιος σου» προς την μητέρα του, που πιστεύουν ότι είναι μέσα κλειδαμπαρωμένη. Καθημερινά ο δράστης μάλωνε με την μητέρα του και ενώ γειτόνισσα άκουσε φασαρία, θεώρησε ότι ήταν ένας ακόμη τσακωμός, είπε ο μάρτυρας.

Ο ίδιος άνθρωπος διευκρίνισε, ότι η 50χρονη καθάριζε τις σκάλες και το ασανσέρ αντί 5 ευρώ μια φορά την εβδομάδα, χωρίς να μπαίνει στα διαμερίσματα. «Την άρπαξε δια της βίας, την κράτησε όμηρο επί 5 ώρες και λέγεται ότι την βίασε. Την βρήκα κακοποιημένη βάναυσα, εμφανώς χτυπημένη και στο πρόσωπο, που σημαίνει ότι προσπαθούσε να αντισταθεί», δήλωσε ο μάρτυρας.

Το 50χρονο θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ. Η αστυνομία συνεχίζει το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις