ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρόσι: «Ξέρει ο Ντιντιέ Ντεσάν ποιος είμαι;»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουγγαρίας, Μάρκο Ρόσι υποδέχθηκε με χαμόγελο το κολακευτικό σχόλιο που έκανε ο Ντιντιέ Ντεσάν για τον ίδιο στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει του αγώνα με τη Γαλλία το Σάββατο (19/06, 16:00, ΑΝΤ1).

«Ξέρει ο Ντιντιέ Ντεσάν ποιος είμαι; Θα ήθελα να του μεταφέρεται πως είμαι πολύ χαρούμενος. Μιλάμε για έναν προπονητή, ο οποίος έχει κερδίσει πάρα πολλά τρόπαια, μεταξύ των οποίων το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και σίγουρα θα κερδίσει κι άλλα στο μέλλον» τόνισε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος με τη σειρά του επαίνεσε την Εθνική Γαλλίας.

«Η Γαλλία είναι το φαβορί γι’ αυτό το Euro. Μπορεί να βασιστεί στον καταπληκτικό Μπαπέ και σε ένα σωρό άλλους σταρ. Έχει τουλάχιστον 20 παίκτες τοπ επιπέδου. Ως εκ τούτου ο Ντεσάν έχει πολύ δύσκολο έργο για να φτιάξει κάθε φορά την ενδεκάδα, για να παίξει σε 7 αγώνες. Ακριβώς επειδή, όπως σας είπα η Γαλλία στοχεύει στον τελικό.

Εμείς συγκεντρωνόμαστε στα τρία ματς του ομίλου μας. Ξεκουραστήκαμε αυτές τις ημέρες που είχαμε μετά τον αγώνα με την Πορτογαλία και πρέπει να βγούμε στο γήπεδο, για να κάνουμε περήφανη τη χώρα. Και να… ευχηθούμε πως η Γαλλία δεν θα παίξει στα όριά της. Αλλιώς θα είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Η Γαλλία έχει μία ομάδα που κοστίζει 900 εκατ. ευρώ, ενώ η Ουγγαρία “κοστίζει” μόλις… 6 εκατ. ευρώ.

Πέρα απ’ τις… φιλοσοφίες των αγώνων, τις τακτικές, το ποδόσφαιρο παραμένει πολύ απλό παιχνίδι: Αν ο αντίπαλος έχει τη μπάλα, πρέπει να τρέξεις και να αμυνθείς. Αν έχεις τη μπάλα πρέπει να επιτεθείς…».

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις