ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Καιρός: Και μετά το… φθινόπωρο έρχεται καύσωνας διαρκείας στη Λάρισα – Δείτε πότε το θερμόμετρο θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς και για πόσο

Ο αλλοπρόσαλλος καιρός που μόνο καλοκαίρι δε θυμίζει για τα πρώτα δύο τρίτα του Ιουνίου, φαίνεται πως θα συνεχιστεί και για το τρέχον Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας η εικόνα αλλάζει δραματικά και… βουτάμε για τα καλά στον πρώτο καύσωνα του καλοκαιριού με 40αρια!

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο προβλέπεται καιρός νεφελώδης με τη θερμοκρασία να φθάνει το μεσημέρι στη Λάρισα τους 33 βαθμούς Κελσίου. Στα ίδια επίπεδα θα κυμανθεί και αύριο Κυριακή, όμως με πιθανότητα σποραδικών βροχών.

Από Δευτέρα τα φαινόμενα θα εκλείψουν και από Τρίτη ο υδράργυρος παίρνει την… ανιούσα για να φθάσει τους 38 βαθμούς Κελσίου. Την Τετάρτη αναμένεται να έχουμε το πρώτο 40αρι, ενώ η Πέμπτη και η Παρασκευή αναμένεται να είναι οι πιο καυτές ημέρες του καύσωνα με το θερμόμετρο να σκαρφαλώνει στους 41 βαθμούς Κελσίου!

Ζεστό αλλά με μικρή πτώση της θερμοκρασίας, αναμένεται να είναι και το επόμενο Σαββατοκύριακο, ίσως το… πρώτο καλοκαιρινό (εκτός απροόπτου).

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση των επόμενων ημερών για την πόλη της Λάρισας:


newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες