ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Κανείς δεν σκοτώνει από ζήλια – Ο 32χρονος σχεδίασε το έγκλημα»

Απορρίπτει τον ισχυρισμό για το κίνητρο της δολοφονίας ο επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Βέβαιος ότι η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της στη μεζονέτα όπου διέμεναν στα Γλυκά Νερά, ήταν προσχεδιασμένη από τον 32χρονο πιλότο, εξέφρασε ο ταξίαρχος ε.α. και πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Για τον έμπειρο αστυνομικό, το σημαντικό είναι ότι βρέθηκε και ομολόγησε ο δράστης, αμφισβητώντας ότι το κίνητρό του ήταν η ζήλια του για την 20χρονη ή ότι τέλεσε το έγκλημα εν βρασμώ ψυχής. Όπως είπε, ο 32χρονος είχε σχεδιάσει την δολοφονία, κάτι που αποδεικνύεται από το ότι θανάτωσε τον σκύλο της οικογένειας, μέχρι ότι έβαλε το μόλις 11 μηνών παιδί του δίπλα στο άψυχο σώμα της μητέρας του, προκειμένου να στήσει το σκηνικό της ληστείας.

Σύμφωνα με τον κ. Κατερινόπουλο ωστόσο, οι ενέργειες του δείχνουν και μία υπεροψία, ότι θα ξεγελούσε τους αστυνομικούς, αλλά και αφέλεια, καθώς όπως επεσήμανε, ποτέ στα χρονικά δεν έχει συμβεί διαρρήκτες να θανατώσουν ένα σκύλο, που δεν αποτελούσε κίνδυνο γι’ αυτούς, αλλά πολύ περισσότερο να σκοτώσουν κάποιον δίπλα σε ένα παιδί και μάλιστα βρέφος.

Καταλήγοντας είπε, ότι περιμένει πολύ δουλειά τον ανακριτή, τόσο ως προς τα πραγματικά κίνητρα του δράστη, καθώς όπως υποστήριξε «κανείς δεν σκοτώνει για τη ζήλια», όσο και αν ο 32χρονος είχε συνεργό ή συνεργούς, κάτι πάντως που και ο ίδιος είπε, ότι το θεωρεί απίθανο.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις