ΛΑΡΙΣΑ

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης: «Στο μνημείο του Ιπποκράτη δώσαμε όρκο ζωής!»

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης κατέκτησε την κορυφή της προσφοράς προς το συνάνθρωπο, μέσα από τις τακτικές αιμοδοσίες που προσέγγισαν ολοένα και περισσότερους εθελοντές.

Η πρόεδρός του Ειρήνη Μάνη, λαμβάνοντας το βραβείο για την τεράστια ….μετάγγιση αγάπης των εθελοντών του Συλλόγου θέλησε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα μπροστά στο Μνημείο του Ιπποκράτη, τη βραδιά της εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη…

«Κάτω από το επιβλητικό μνημείο του πατέρα της σύγχρονης ιατρικής, του Ιπποκράτη, απόψε βλέπουμε το φως και δίνουμε έναν όρκο ο καθένας μας ξεχωριστά και όλοι μαζί ότι η αγκαλιά μας θα μεγαλώσει κι άλλο για να προστατεύσει το συνάνθρωπό μας και ας μην ξεχνάμε ποτέ ….ότι ο Δημιουργός έδωσε τη ζωή και ο εθελοντής αιμοδότης μπορεί να την συνεχίσει!!!».

Επισήμανε ότι εδώ 28 χρόνια, οι άνθρωποι του Συλλόγου καλλιεργούν μια ενεργητική στάση πολιτών, την οποία έχουν μεταλαμπαδεύσει στη νεολαία που αποτελεί το μέλλον του τόπου…το οξυγόνο της κοινωνίας. Επισήμανε δε ότι η πανδημία, το lockdown, τα συσσωρευμένα προβλήματα, η ανεργία και η απογοήτευση δεν… πάγωσαν το αίμα…. των αιμοδοτών που αυξήθηκαν στον αριθμό για να καλύψουν τις ανάγκες της περιοχής.

Με το χέρι στην καρδιά, ολόκληρος ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης ευχαριστεί τη διευθύντρια, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας καθώς και τη Διοίκηση, για την άψογη συνεργασία ετών, και για την εξαιρετική εκδήλωση προς τιμήν του Εθελοντή Αιμοδότη, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της 5ης Υ.ΠΕ., της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων και του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες