ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Στη Λάρισα βρέθηκε σήμερα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος – Πέταξε με F16 πάνω από το Αιγαίο – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Την 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, στο πλαίσιο παρακολούθησης της τρέχουσας δραστηριότητας μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και της προσωπικής επαφής με το προσωπικό τους.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, αφού ενημερώθηκε για την επιχειρησιακή δραστηριότητα της ημέρας, μετέβη στην 337 Μοίρα όπου λαμβάνοντας μέρος σε προγραμματισμένη επιχειρησιακή εκπαίδευση, συμμετείχε με τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά σε πτήση ζεύγους διθέσιων Αεροσκαφών (Α/Φ) F-16, στο Βόρειο, Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο. Κυβερνήτες των δύο Α/Φ ήταν ο Διοικητής της 337 Μοίρας Αντισμήναρχος (Ι) Ιωάννης Κρίκης και ο Επισμηναγός (Ι) Ιωάννης Τζικόπουλος.

Κατά το σκέλος της πτήσης άνωθεν του Αγίου Ευστρατίου και συγκεκριμένα κατά τη διέλευση άνωθεν του ακρωτηρίου ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΙΑΛΜΑΣ όπου ευρίσκεται και το ομώνυμο Μνημείο, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ απένειμε φόρο τιμής στη σημερινή ημέρα μνήμης της απώλειας του Υποσμηναγού (Ι) Νικόλαου Σιαλμά στις 18 Ιουνίου 1992, κατά τη διάρκεια αποστολής αναχαίτισης.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις