Life & Style

Μαρία Κίτσου & Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Απόδραση στη Σκόπελο για τη «Λενιώ» και τον «Λάμπρο»

Μια μίνι καλοκαιρινή απόδραση στις Σποράδες έκαναν ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος με τη Μαρία Κίτσου, λίγο μετά το τέλος των γυρισμάτων για τις «Άγριες Μέλισσες».

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ!,  απαθανάτισε το διάσημο τηλεοπτικό ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του ΟΚ!  κατά την εξόρμησή του στο όμορφο νησί, όπου απόλαυσαν τις βόλτες τους, έκαναν βουτιές στα κρυστάλλινα νερά και δοκίμασαν τις τοπικές σπεσιαλιτέ.

Οι δυο ηθοποιοί, έφτασαν την Παρασκευή 4 Ιουνίου στη Σκόπελο, έμειναν για περισσότερο από μία εβδομάδα σε πολυτελή βίλα, ενώ είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις ομορφιές των Σποράδων αλλά και να περιηγηθούν με σκάφος στις παραλίες του νησιού.

Μερικά από τα σημεία που επισκέφθηκαν ήταν  η νησίδα Τσουγκριά της Σκιάθου -που πας με καραβάκι- αλλά και το γνωστό beach bar La Isla.

Τέλος, δεν παρέλειψαν να δοκιμάσουν τις σπεσιαλιτέ του νησιού τρώγοντας σε παραδοσιακές ταβέρνες, ενώ τα βράδια έκαναν χαλαροί τις βόλτες τους στη Χώρα, με τη Μαρία Κίτσου να ψωνίζει διάφορα σουβενίρ από τοπικά μαγαζιά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις