ΛΑΡΙΣΑ

Κ. Αργυρόπουλος: Έργο του Δήμου Λαρισαίων οδηγεί τη ροή των νερών μέσα στα σπίτια (φωτο – βίντεο)

Βολές εκτοξεύει ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Λάρισα Μπροστά” του δήμου Λαρισαίων κ. Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος προς την δημοτική αρχή για έργο (γεφυράκι) του Δήμου στη Νέα Πολιτεία που οδηγεί τη ροή των νερών μέσα στα σπίτια, τα οποία πλημμύρισαν χθες με την καταιγίδα που έπληξε την Λάρισα.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Αργυρόπουλος, παραθέτοντας και φωτογραφίες, αναφέρει τα εξής

«Xθες 17/6 στη Λάρισα πλημμύρισαν σπίτια από ρέμα που υπάρχει πλησίον του Περιφερειακού δρόμου στην οδό Ηπιόνης στη Νέα Πολιτεία. Το ρέμα εκβάλλει μέσα σε παρακείμενο οικόπεδο και υπάρχει και σχετικό τσιμεντένιο γεφυράκι (έργο του Δήμου) που οδηγεί τη ροή των νερών μέσα στα σπίτια.

Οι ζημιές σε γυψοσανίδες και ηλεκτρολογικά είναι μεγάλες γιατί το νερό έφτασε το 1,5 μέτρο. Οι ιδιοκτήτες με ενημέρωσαν ότι έχουν απευθυνθεί στη ΔΕΥΑΛ και αυτοί τους στέλνουν στον Δήμο(τεχνική υπηρεσία) . Οι πολίτες κύριοι της Δημοτικής Αρχής δεν είναι μπαλάκια να τους στέλνουμε από τον έναν στον άλλο. Βέβαια θέλω προσωπικά και ειλικρινά να ευχαριστήσω το προσωπικό της ΔΕΥΑΛ που ήρθε στο σημείο και άντλησε τα νερά μέσα σε καταρρακτώδη βροχή . Κύριοι της Δημοτικής Αρχής αυτό το έργο πρέπει να γίνει σήμερα . Η διοίκηση είναι σοβαρή υπόθεση και θέλει ικανότητες που δυστυχώς δεν τις βλέπουμε στη πράξη».

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες