ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Πολύωρο «μπλακ-άουτ» στην πόλη και τα γύρω χωριά – Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση

Λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση σε όλες τις περιοχές στην πόλη της Λάρισας και στους γύρω οικισμούς, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε νωρίς το μεσημέρι, όταν ξέσπασε μπουρίνι, με δυνατούς ανέμους και νεροποντή, που με τη σειρά του δημιούργησε προβλήματα στο δίκτυο ηλεκτροδότησης της περιοχής.

Χωρίς ρεύμα έμειναν Αμπελώνας, Βρυότοπος, Αρμένιο, Ελευθεραί, Μοσχοχώρι, Πλατύκαμπος, Χάλκη Νίκαια, περιοχές στην περιφερειακή οδό Λάρισας-Τρικάλων και Λάρισας-Βόλου, ενώ αργά το βράδυ σημειώθηκε διακοπή και στην Τερψιθέα.

Από νωρίς το μεσημέρι μέχρι και αργά το απόγευμα υπήρχε πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση σε πολλούς δρόμους στην περιοχή της οδού Κάρλας, στις συνοικίες Νεάπολης-Λιβαδακίου, Αβέρωφ, Αμπελοκήπων, καθώς και στο κέντρο της Λάρισας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας κλήθηκε να σβήσει και φωτιά που ξέσπασε σε κολώνα της ΔΕΗ στη Νεάπολη, κοντά στα γήπεδα, αλλά και στον Αμπελώνα, καθώς και φωτιά που ξέσπασε σε χόρτα στην όχθη του Πηνειού.

Αρκετές ήταν οι περιπτώσεις με πτώσεις κλαδιών δέντρων, σε διάφορα σημεία της πόλης, στις οποίες μετέβησαν οχήματα της ΠΥΛ, ενδεικτικά κοντά στον κόμβο Βιοκαρπέτ-Πράκτικερ στο ρεύμα προς Αθήνα, στην πύλη του 404 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, στην οδό Κραννώνος, Κερκύρας στο κέντρο της Λάρισας.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) για αύριο, Παρασκευή, στη Λάρισα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ από το μεσημέρι προς το απόγευμα, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με ασθενή βροχή και βροχή προς το βράδυ. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις