ΛΑΡΙΣΑ

Ευχαριστίες του Κοινοτικού Συμβουλίου Ραψάνης στον Αγοραστό

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ραψάνης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό και τους συνεργάτες του για την ιδιαίτερη προσοχή και βαρύτητα που έδειξε λύνοντας προβλήματα μας με εκτελέσεις έργων που βοηθούν την ανάπτυξη της περιοχής.

  1. Γνωρίζοντας ότι στο πανέμορφο γεωγραφικό διαμέρισμα της ΡΑΨΑΝΗΣ φιλοξενούνται πλήθος μνημείων ιστορικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος μεταξύ των οποίων και η Ιερά Μονή ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ (1778) ενέταξε με δυο χρηματοδοτήσεις ουσιαστικές παρεμβάσεις διατήρησης αυτής με αποκατάσταση της στέγης 110.000€ και συντήρηση του εσωτερικού διακόσμου 000€.
  2. Μελέτη και κατασκευή του χρόνιου προβλήματος του δρόμου Ραψάνης- Πυργετός -παραλίες (Σμίξη) 800.000€ ικανοποιώντας πάγιο αίτημα που βελτιώνει τις συνθήκες ασφαλούς κυκλοφορίας των οχημάτων εξυπηρετώντας τις αγροτικές και εμπορικές ανάγκες της περιοχής.
  3. Τεράστια χρηματοδότηση 1.250.000€ στο ΤΟΕΒ ΡΑΨΑΝΗΣ για την υπογειοποίηση των γραμμών νερού και ασφαλούς μεταφοράς αυτού με νέες τεχνολογίες αναδεικνύοντας τον υπέρμετρο ενδιαφέρον στον πρωτογενή τομέα με άριστες συνθήκες παραγωγής δίνοντας ευκαιρίες στήριξης νέων γεωργικών επενδύσεων από νέους της περιφέρειας και της υπαίθρου.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις