Life & Style

Sex and the City: Η reunion φωτογραφία των πρωταγωνιστριών που έκανε το Instagram να πάρει φωτιά

Οι τρεις πρωταγωνίστριες, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis, συναντήθηκαν ξανά για να ενσαρκώσουν για ακόμη μία φορά τους iconic χαρακτήρες που αποτέλεσαν σταθμοί στην καριέρα τους.

Mε μία reunion φωτογραφία που έκανε το Instagram να πάρει φωτιά, η τηλεοπτική Carrie Bradshaw μάς ενημέρωσε για την έναρξη της παραγωγής της σειράς, με το πρώτο στάδιο που αποτελεί το table reading να έχει μπει σε εφαρμογή. Στη φωτογραφία βλέπουμε τις τρεις πρωταγωνίστριες αγκαλιασμένες και εμφανώς ενθουσιασμένες, με την Parker να γράφει στη λεζάντα: «Ξανά μαζί. Διαβάζοντας τα πρώτα μας επεισόδια. Μαζί με όλους τους φίλους και τα νεότερα μέλη του καστ. Σαν ένα επιδόρπιο παγωτού (sundae)».

Την ίδια φωτογραφία μοιράστηκε και η Cynthia Nixon στον δικό της προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, χρησιμοποιώντας μία φράση από την εκπομπή, λέγοντας: «Η φιλία δεν είναι ποτέ εκτός μόδας», με τη Davis να αφήνει και εκείνη με τη σειρά της ένα τρυφερό σχόλιο: «σας αγαπώ πάντα και για πάντα».

Όπως γνωρίζουμε μέχρι τώρα, η πλοκή του πολυαναμενόμενου reboot του «Sex and the City, – And Just Like That»  θα ακολουθήσει τις 3 από τις 4 φίλες της παρέας, αφού η ηθοποιός Kim Cattrall που υποδυόταν την Samantha Jones, κατέστησε σαφές πως δεν πρόκειται να επιστρέψει, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η συγκυρία του κορωνοϊού θα παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση.

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις