ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μήνυμα του Παραρτήματος Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου με αφορμή τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Το μήνυμα του Παραρτήματος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου στους υποψηφίους και τις υποψήφιες που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις έχει ως εξής:

Το Παράρτημα Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία σε όλους εσάς,  παιδιά συναδέλφων καθώς και μαθητές μας στην καλλιτεχνική εκπαίδευση που από σήμερα δίνετε την μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ήταν μια χρονιά δύσκολη, μαθητές και γονείς πάλεψαν για τα αυτονόητα, για μόρφωση – υγεία, για μέτρα προστασίας στα σχολεία. Μια χρονιά που κρατήσαμε την ανάγκη για μουσική “ζωντανή” με τους αγώνες μας και διεκδικήσαμε την αξιοπρεπή διαβίωσή μας. Σημαντικές στιγμές, εικόνες από το μέλλον που θα μείνουν χαραγμένες μέσα μας και θα μας δίνουν δύναμη για το αύριο!

Δεν τελειώνει τίποτα στις πανελλαδικές εξετάσεις, είναι μια μάχη που θα δώσετε όσο καλύτερα μπορείτε όπως κάθε μεγάλη μάχη στη ζωή σας. Σίγουρα η επόμενη μέρα μετά το σχολείο είναι μπροστά σας, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα των εξετάσεων για τον καθένα σας. Θα έχει εμπόδια, δυσκολίες, αλλά και ομορφιές, δημιουργικότητα, αισιοδοξία, νέους ορίζοντες, συλλογική διεκδίκηση και φυσικά όσο γίνεται πιο πολύ μουσική, πολιτισμό, τέχνη για όλους μας!

Καλή δύναμη και καλά αποτελέσματα. Είναι σίγουρο πως θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για την… πιο όμορφη θάλασσα που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη! Σας περιμένουμε την Τρίτη στις 22/6 το απόγευμα στην πλατεία Ταχυδρομείου, την μέρα που τελειώνουν οι πανελλαδικές εξετάσεις να τραγουδήσουμε παρέα κάνοντας όπλο στις διεκδικήσεις μας, την τέχνη μας!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις