ΛΑΡΙΣΑ

Κόκκαλης για πανελλαδικές: Ένα κρίσιμο μονοπάτι που πάντα όμως μπορεί να σε βγάλει στο σωστό δρόμο

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ξεκινούν σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις, μία σημαντική στιγμή στη ζωή χιλιάδων νέων. Η φετινή διαδικασία ωστόσο εξελίσσεται από την έναρξη της σχολικής χρονιάς υπό ιδιαίτερες και δυσμενείς συνθήκες για τους υποψήφιους: Η πανδημία με την απαγόρευση της κυκλοφορίας, η μετ’ εμποδίων τηλεκπαίδευση και η γενικότερη δημιουργία ενός κλίματος πρωτοφανούς για την εκπαίδευση, αποτελούν παράγοντες που ενδεχομένως να επηρεάσουν σημαντικά την προσπάθεια των μαθητών.

Από την άλλη, οι αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από την κυβέρνηση, αναμένεται να οδηγήσουν σε αποκλεισμό από την πανεπιστημιακή μόρφωση πλήθος νέων.

Ευελπιστώ ωστόσο, πως το νεανικό σθένος, η επιμονή και η σωστή προετοιμασία θα κερδίσουν τη μάχη. Μία μάχη που όμως δεν είναι «η μητέρα των μαχών» στη ζωή και δε θα πρέπει να το ξεχνά κανείς αυτό. Οι πανελλαδικές είναι ένα κρίσιμο μονοπάτι που πάντα όμως μπορεί να σε βγάλει στο σωστό δρόμο, ανεξαρτήτως από το εάν πιστεύεις ότι πέτυχες ή όχι σ’ αυτές. Καλή επιτυχία σε όλες τις νέες και νέους που από σήμερα ρίχνονται στη «μάχη», καλή δύναμη στις οικογένειές τους και στους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στη διαδικασία».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες