ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: Επαναπατρίζεται ο Κρμέντσικ

Στην αποκάλυψη ότι αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα του προχώρησε ο Μάικλ Κρμέντσικ.

Ο Τσέχος επιθετικός, ο οποίος με το γκολ του στον τελικό Κυπέλλου χάρισε στον ΠΑΟΚ το τρόπαιο, σε δηλώσεις ανέφερε ότι έχει αποφασίσει να επαναπατριστεί.

«Δεν θέλω ποτέ να επιστρέψω στην Κλαμπ Μπριζ. Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, συμφωνήσαμε μαζί με τη σύζυγό μου να επιστρέψουμε στη Τσεχία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πανήψυλος φορ, ο οποίος έπαιξε στον δικέφαλο του Βορρά στο δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε ως δανεικός από την Μπριζ.

Σε ερώτηση για το αν επιστρέφει για λογαριασμό της Σλάβια ή Σπάρτα Πράγας, απάντησε: «Έχω συνδεθεί και με τα δύο κλαμπ αλλά η Μπριζ δεν φαίνεται διατεθειμένη να δεχθεί κάποια προσφορά. Θέλω να επιστρέψω στην Τσεχία και να κερδίσω τρόπαια. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες…».

Στις δηλώσεις του ο Κρμέντσικ έσταξε μέλι για τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας:  «Με τον ΠΑΟΚ κέρδισα το πιο σημαντικό μου τρόπαιο. Ήταν κάτι σπουδαίο. Οι άνθρωποι εκεί ζουν γι΄αυτό, χιλιάδες πανηγύρισαν στο κέντρο της πόλης. Ήταν όμορφα. Ο κόσμος σέβεται τους ποδοσφαιριστές και για πρώτη φορά έλαβα πραγματική αγάπη από τους οπαδούς. Ακόμη λαμβάνω νέα. Δεν λέω πως ασχολούνται διαρκώς μαζί μου αλλά μερικές φορές μου το δείχνουν με κάθε τρόπο… Στους έξι μήνες που βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη απόλαυσα το ποδόσφαιρο».

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις