ΛΑΡΙΣΑ

Ν. Ευαγγέλου: «Εύχομαι η μάχη των εξετάσεων να είναι άλλη μια νικηφόρα μάχη»

Μήνυμα του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Ελασσόνας κ. Νίκου Ευαγγέλου για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων:

Μια ανάσα από την μέρα των πανελληνίων εξετάσεων, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους,  προκειμένου ο αγώνας που ετοιμάζεστε να δώσετε να είναι ένας αγώνας νικηφόρος και να σας δοθεί η ευκαιρία να κυνηγήσετε τα όνειρα σας.

Μπορεί η πανδημική κρίση που ενέσκηψε ξαφνικά στη ζωή όλων, να άλλαξε την καθημερινότητά μας και να ανέτρεψε σταθερές και δεδομένα, ωστόσο  τίποτα δεν θα πρέπει να σας επηρεάσει, γιατί οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά σας.

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές, που μπαίνουν στη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων να έχουν υγεία, και με τα εφόδια της καλής προετοιμασίας, να πετύχουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν.

Στους γονείς και στους καθηγητές, που βρίσκονται  πάντα αρωγοί στο πλευρό των παιδιών εκφράζω τις ειλικρινείς μου ευχές για ένα αποτέλεσμα που θα ανταμείψει τους κόπους και τις προσπάθειες όλων και θα αποτελέσει την απαρχή μιας πορείας για ακόμα υψηλότερους στόχους στον κόσμο της γνώσης, της ανάπτυξης και της προόδου.

Με νηφαλιότητα και αυτοπεποίθηση μπορείτε να  κερδίσετε αυτή τη μάχη.

Συνεχίστε να διεκδικείτε τα ονειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι ότι οι προσδοκίες και οι στόχοι σας θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα επίπεδα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις