ΕΛΛΑΔΑ

«Μη βλέπεις ταμπέλες. Δες τους ανθρώπους»

Πώς η νέα καμπάνια της Lidl Ελλάς μας καλεί να δούμε τους ανθρώπους της

Η εικόνα και η λειτουργία μίας εταιρείας εξαρτάται σε τεράστιο βαθμό από τους ανθρώπους της. Απ’ όλους εκείνους που κάθε μέρα σηκώνονται και πηγαίνουν στη δουλειά τους δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους. Ως καταναλωτές δεν αντιλαμβανόμαστε συχνά τον αριθμό των ανθρώπων και την προσπάθεια που καταβάλλουν για να μας εξυπηρετήσουν όσο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά γίνεται.

Όταν για παράδειγμα μπαίνουμε σε ένα σουπερμάρκετ αναμένουμε τα ράφια να είναι γεμάτα, τα προϊόντα να είναι τοποθετημένα με προσοχή, τα λαχανικά πάντα φρέσκα και η υπάλληλοι φιλικοί και εξυπηρετικότατοι. Είμαστε πάντα σίγουροι ότι θα βρούμε αυτό που ψάχνουμε και ότι θα εξυπηρετηθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Για να γίνει αυτό, από πίσω δουλεύει πυρετωδώς μία καλά οργανωμένη ομάδα στα γραφεία, τα logistics centers, και στα καταστήματα για να εξασφαλίσουν πως ένα προϊόν θα φτάσει στα χέρια μας.

Μία προσπάθεια να αναδειχθεί η αξία αυτών των ανθρώπων και να τους δοθούν τα εύσημα που τους αναλογούν ανέλαβε η Lidl Ελλάς μέσα από την τελευταία τηλεοπτική της καμπάνια. Μάλιστα, αντί για ηθοποιούς όπως συνηθίζεται στη πρόσφατη καμπάνια της εταιρείας πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία μας καλεί να δούμε πίσω από τις «ταμπέλες», τους πραγματικούς ανθρώπους της Lidl Ελλάς, έναν προς έναν και μία προς μία. Τους ανθρώπους που εργάζονται μαζί, εξελίσσονται μαζί, ξεπερνούν τον εαυτό τους μαζί και είναι περήφανοι για όσα καταφέρνουν.Για πρώτη φορά βγαίνουν πίσω από την κάμερα και έρχονται στο προσκήνιο κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το μήνυμα πιο άμεσο και αληθινό. Άλλωστε ποιος θα μπορούσε να είναι καλύτερος ambassador από τους ανθρώπους που εργάζονται πραγματικά για εσένα και γνωρίζουν καλά τι χρειάζεται για να λειτουργήσει σωστά μία εταιρεία. Τα πρόσωπα τους μαζί συνθέτουν το πραγματικό πρόσωπο της εταιρείας.

Γνωρίζοντας τους ανθρώπους πίσω από την εταιρεία εκτιμάμε καλύτερα όσα μας προσφέρονται και νιώθουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Είναι αλλιώς να ξέρεις όχι μόνο ότι υπάρχουν άνθρωποι της Lidl Ελλάς σε όλη την επικράτεια που εργάζονται με έναν κοινό στόχο, την καλύτερη εξυπηρέτηση σου αλλά να γνωρίζεις τα πρόσωπα τους και ένα μικρό κομμάτι της  ιστορίας και της εξέλιξής τους.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι η συνταγή της επιτυχίας Χάρη στο ταλέντο και στα skills τους, η Lidl Ελλάς έχει γίνει αυτό που είναι σήμερα και συνεχώς εξελίσσεται.

Ας γνωρίσουμε λοιπόν την Βάνα, την Ελίζα, τον Βαλάντη, την Εύη, την Αγγελική και τον Χρήστο και όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους της Lidl Ελλάς. Ανθρώπους πραγματικούς, καθημερινούς, που έμαθαν και εξελίχθηκαν στην εταιρεία χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις.

Η πιο δυναμική ομάδα στο λιανικό εμπόριο σε καλεί να την γνωρίσεις. Μπες στο https://team.lidl.gr/tampeles να γνωρίσεις μερικούς απ’ αυτούς για να πάρεις μια γεύση Lidl και ίσως να θελήσεις να γίνεις και εσύ μέρος του success story μιας μεγάλης ομάδας που δε σταματά ποτέ να εξελίσσεται.

Νιώσε πώς είναι να εργάζεσαι για έναν κορυφαίο εργοδότη που συνεχίζει να αναπτύσσεται και να κάνει τη διαφορά, να ανταμείβεσαι για τη δουλειά που κάνεις, να κερδίζεις από τους καλύτερους μισθούς στην αγορά της λιανικής, να νιώθεις ασφάλεια κι έτσι να μη σε απασχολεί τίποτε άλλο πέρα από αυτά που έχουν πραγματικά σημασία.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις