ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Θλίψη στους Μηχανικούς της Θεσσαλίας – «Έφυγε» ο προϊστάμενος Διοικητικών Υπηρεσιών του ΤΕΕ-ΚΔΘ, Μιχαήλ Σακελλαρίου

Μεγάλη θλίψη στους μηχανικούς της Λάρισας και όλης της Θεσσαλίας έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του του Προϊσταμένου των Διοικητικών Υπηρεσιών του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, Μιχαήλ Σακελλαρίου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο Μιχαήλ Σακελλαρίου γεννήθηκε το 1969. Ήταν απόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ. Από το Νοέμβριο του 1996 υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις στον δημόσιο τομέα, ενώ τον Απρίλιο του 2009 εντάχθηκε στις διοικητικές υπηρεσίες του Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ. Ήταν Προϊστάμενος Διοικητικών Υπηρεσιών του Τμήματος. Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, Μαρία και δύο κόρες. Η κηδεία του θα τελεστεί, αύριο, Σάββατο, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η Διοικούσα Επιτροπή, τα μέλη και το προσωπικό του ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια.

«Σήμερα, η οικογένεια του ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας γίνεται πιο φτωχή, καθώς έφυγε από τη ζωή ένας εξαίρετος συνεργάτης, ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ιδιαίτερα αγαπητός φίλος. Επί 12 συναπτά έτη, ο Μιχάλης Σακελλαρίου προσέφερε τις υπηρεσίες του στους Μηχανικούς της Θεσσαλίας, με υποδειγματικό τρόπο. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον αδόκητο χαμό του», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος.

Σε σχετικό ψήφισμα, μετά από έκτακτη συνεδρίαση, η Δ.Ε. του ΤΕΕ ΚΔΘ αποφάσισε ομόφωνα:
1. Να εκφράσει τα συλλυπητήρια του Τμήματος στην οικογένεια του εκλιπόντος.
2. Να δημοσιευτεί το παρόν στην ιστοσελίδα του Τμήματος και στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες