ΛΑΡΙΣΑ

Συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη το δημοτικό συμβούλιο Λάρισας

Συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη 15 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λαρισαίων με τηλεδιάσκεψη.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
1. Τροποποίηση της με αριθμό 597/2008 Α.Δ.Σ. με θέμα «Παραχώρηση της ΜΑΥ στον ΦΟΔΣΑ Ν. Λάρισας» και της με αριθ. 877/2008 Α.Δ.Σ. με θέμα «Παραχώρηση χρήσης ακινήτων του ΧΥΤΑ στον ΦΟΔΣΑ» ως προς τη διάρκεια παραχώρησης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ
2. Διαχείριση κτιριακού αποθέματος ιδιοκτησιών στο ΚΧ871 (Ο.Τ. που εμπεριέχει το Αρχαίο Θέατρο).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
3. Ενημέρωση – συζήτηση σχετικά με τα έργα εφαρμογής του ΣΒΑΚ μετά από πρόταση της Δημοτικής Παράταξης “Λαρισαίων Κοινόν”.

Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
4. Δημιουργία ΚΕΠ Υγείας (Κέντρο Πρόληψης για την Υγεία) στο Δήμο μας & ετήσια συντήρηση για το Λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας.

Δ/ΝΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ
5. Τροποποίηση σχεδίου πόλης Λάρισας (σύμφωνα με την παρ.2 του αρ.3 του Ν.4315/2014) μετά από την αριθ. 541/2014 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Λάρισας, στην ιδιοκτησία των κ. Στυλιανής Κων/νου Μπετσιμέα, Δέσποινας Κων/νου Μπετσιμέα, Στυλιανής Μιχαήλ Μπετσιμέα και Νικολέτας Μιχαήλ Μπετσιμέα: α) με επανεπιβολή της ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης σε τμήμα του Κ.Χ. 880 (χώρος Κλειστού Γυμναστηρίου) και την αλλαγή χρήσης του σε Ο.Τ.880 (χώρος Πολιτιστικού Κέντρου) και β) με επανεπιβολή της ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης σε τμήμα του Κ.Χ. 880 (χώρος Κλειστού Γυμναστηρίου) ως Ανοιχτού Χώρου Άθλησης-Χώρου Παιδικής Χαράς με ταυτόχρονη επιβολή όρων και περιορισμών δόμησης, στη συνοικία Ιπποκράτης, σύμφωνα με το συνημμένο τοπογραφικό διάγραμμα και τις με αριθμ. 25/2021 Α.Ε.Π.Ζ. και 346/2021 Α.Ο.Ε.

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
6. Η με αριθμ. 176/2021 του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. με θέμα: «Έγκριση νέου Οργανογράμματος και τροποποίηση των άρθρων 1-13 του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις