ΛΑΡΙΣΑ

Καταγγελία: Έξι μήνες μετά τα… έργα παραμένει “βομβαρδισμένη” η οδός Γεωργίου Αβέρωφ στη Λάρισα

Τα συνεργεία ήρθαν, είδαν, απήλθαν, αλλά εν τέλει ο δρόμος δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ο λόγος για την Γεωργίου Αβέρωφ στη Λάρισα, για την οποία λάβαμε και δημοσιεύουμε καταγγελία κατοίκου.

Αναλυτικά: “Θα ήθελα να ξεκινήσω αναφερόμενος για από πότε ο δρόμος του Γεωργίου Αβέρωφ είναι παρατημένος στο έλεος του… Δήμου, αλλά η αλήθεια είναι πως έχουμε ξεχάσει πότε ξεκίνησε αλλά και πότε ολοκληρώθηκε το συγκεκριμένο έργο.

Προσπαθώντας να ανατρέξω στη μνήμη μου, το έργο πρέπει να ξεκίνησε κάπου στα τέλη Σεπτεμβρίου και να «ολοκληρώθηκε» πριν στις αρχές Δεκέμβρη.

Το πρώτο κομμάτι του πεζοδρομίου, που αποτελεί το οικοδομικό τετράγωνο μεταξύ Ηρώων Πολυτεχνείου και Δημάρχου Αστεριάδου, έγινε… δύο φορές.

Έγινε δηλαδή και αφού τα «μαστόρια» είδαν ότι αυτά που ήταν περασμένα στα σχέδια δεν έβγαιναν στην πράξη, ξαναπιάσαν το «έργο» από την αρχή!!!

Όταν το έργο της τοποθέτησης νέων πλακιδίων επί της οδού Γεωργίου Αβέρωφ στη περιοχή του Αγίου Νικολάου ολοκληρώθηκε, άπαντες οι κάτοικοι ρώτησαν τι θα γίνει με την άσφαλτο. Η απάντηση των ανθρώπων που μαζεύαν τα μηχανήματα, φοβερή και τρομερή!

Θα έρθει άλλο συνεργείο σε δεύτερο χρόνο για την ασφαλτόστρωση.

Μετά σχεδόν από μισό χρόνο από την έναρξη του έργου είμαστε εν αναμονή του συνεργείου ασφαλτόστρωσης και η χαρά του «λαστιχά» από τα κομμένα λάστιχα στις τρύπες παγίδες του δρόμου!”

Δείτε και τις φωτογραφίες: 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις