ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Με το Κηποθέατρο, το Aλκαζάρ ξανακερδίζει τους Λαρισαίους (φωτο)

Έχουν συμπληρωθεί μόλις δύο εβδομάδες λειτουργίας του πολυχώρου «Κηποθέατρο Αλκαζάρ» και έχει ήδη γίνει ο νέος trend προορισμός της πόλης.

Ο νέος πολυχώρος, παρά τον περιορισμό που υπάρχει στην ανάπτυξη τραπεζιών λόγων των υγειονομικών μέτρων προστασίας από την πανδημία, κατάφερε να ξαναζωντανέψει το πάρκο του Αλκαζάρ, καθώς οι Λαρισαίοι συρρέουν να το επισκεφτούν και να καθίσουν στους χώρους του για να απολαύσουν κάποιες από τις πολλές επιλογές σε καφέ, φαγητό, γλυκό, ποτό ή να παραγγείλουν take away και απολαύσουν τη βόλτα τους στο πάρκο.

Το family style του πολυχώρου και η ευελιξία στον αρχιτεκτονικό και λειτουργικό σχεδιασμό του, προσελκύει όλες τις ηλικίες, από παρέες εφήβων μέχρι οικογένειες και παρέες ενηλίκων. Τα Σαββατοκύριακα δε, φαίνεται πως η πλειοψηφία του κόσμου στρέφεται προς το φαγητό, καθώς η κατανάλωσή του ξεκινά νωρίς το μεσημέρι και διαρκεί μέχρι αργά το βράδυ.

Ο πολυχώρος  «Κηποθέατρο Αλκαζάρ» εξελίσσεται δυναμικά στο νέο σημείο συνάντησης της πόλης και δημιουργεί νέες συνήθειες ψυχαγωγίας στους Λαρισαίους.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες