ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Πασίγνωστος ηθοποιός που “σκίζει” φέτος σε τηλεοπτική σειρά ήρθε στη Λάρισα να αγοράσει αυτοκίνητο και έκανε χαμό (φωτο)

Είναι ένας από τους λίγους Έλληνες ηθοποιούς που όντως έχουν πορεία και καριέρα και στο εξωτερικό, και δη στην Αμερική όπου αποφάσισε να βρεθεί πριν μερικά χρόνια για να δοκιμάσει την τύχη του, με οδηγό το μεγάλο του ταλέντο.

Φέτος αποφάσισε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και να απογειώσει τον ρόλο του Δημήτρη Λαϊνά στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Ηλιος» η οποία σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Ο λόγος για τον Βεροιώτη ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο ο οποίος φαίνεται πως έχει στενούς δεσμούς με τη Λάρισα και αποφάσισε να έρθει στην πόλη μας προκειμένου να αγοράσει το καινούργιο του αυτοκίνητο.

Μάλιστα μαθαίνουμε πως έκανε χαμό καθώς όλοι ήθελαν μια φωτογραφία μαζί του, κάτι που ίδιος δεν αρνήθηκε όντας χαμογελαστός και ευδιάθετος.

Ο Καραμίχος φωτογραφήθηκε φυσικά και με τους ιδιοκτήτες της λαρισαϊκής εταιρείας εμπορίου αυτοκινήτων που του ευχήθηκαν καλοτάξιδο και φυσικά το φωτογραφικό στιγμιότυπο αναρτήθηκε στα social media.

Δείτε την φωτογραφία:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες