ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Πλήθος κόσμου στα χθεσινά εγκαίνια της boutique κρεάτων Μακρυγιάννης στη Λάρισα (φωτό)

Ένα νέο κατάστημα, η boutique κρεάτων Μακρυγιάννης, άνοιξε στη Λάρισα και πραγματοποίησε χθες το απόγευμα της Δευτέρας τα επίσημα εγκαίνιά του με παρουσία πλήθος κόσμου.

Πρόκειται για ένα κρεοπωλείο που έχει στηθεί λειτουργικά και αρχιτεκτονικά πάνω στη νέα φιλοσοφία που αρχίζει να δημιουργείται στο χώρο, αυτή των μικρών boutique κρεάτος. Εκλεπτυσμένος χώρος, μεγάλη ποικιλία σε κρέατα ντόπιων παραγωγών και ευφάνταστες παρασκευές – συνταγές έτοιμες μόνο ψήσιμο…

“The King of Meat” είναι το moto του νέου κρεοπωλείου που επέλεξαν οι ιδιοκτήτες του, οι οποίοι μετά από μια δεκαετία στο εμπόριο κρεάτων αποφάσισαν να επεκτείνουν την εμπειρία τους στην αξιολόγηση και την επιλογή της καλύτερης και ποιοτικότερης πρώτης ύλης στη λιανική αγορά και να συνδεθούν άμεσα με το τοπικό αγοραστικό κοινό.

Στο χώρο του θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε κρέατα, σε ειδικές κοπές και παρασκευές για το καθημερινό οικογενειακό τραπέζι αλλά και συνταγές για σπιτικές εκδηλώσεις, ενώ η ομάδα του καταστήματος είναι στη διάθεσή σας να προετοιμάσει τη δική σας ειδική customized παραγγελία.

Το κατάστημα βρίσκεται επί της 23ης Οκτωβρίου 11 και προσφέρει και υπηρεσίες παράδοσης κατ΄ οίκον.

Δείτε φωτο από τα εγκαίνια:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες