ΛΑΡΙΣΑ

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου “Φίλων Πύργου Χαροκόπου”

Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με ομόφωνη απόφαση που έλαβε την 25η Μαΐου 2021, καλεί τα μέλη του Συλλόγου φίλων Πύργου Χαροκόπου σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει, την Πέμπτη 10/06/2021, και ώρα 6μ.μ. στον προαύλιο χώρο του πνευματικού κέντρου, Αγίου Παντελεήμονα στη Γιάννουλη.

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω:

  1. Εκλογή Προεδρείου της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης.
  2. Παρουσίαση έκθεσης πεπραγμένων περιόδου 7/07/20 έως 10/06/2021.
  3. Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού περιόδου 7/07/20 έως 10/06/2021.
  4. Συζήτηση μελών για τα πεπραγμένα και τον οικονομικό απολογισμό.
  5. Ανάγνωση έκθεσης εξελεγκτικής Επιτροπής περιόδου 7/07/20 έως 10/06/2021 και απαλλαγή ή μη του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε διοικητική και διαχειριστική ευθύνη.
  6. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη 7μελούς Δ.Σ. και 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής και των προβλεπόμενων αναπληρωματικών μελών.
  7. Ανακοίνωση, από τον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής, των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίσταται το 50% συν ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Σύλλογο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου Φίλων Πύργου Χαροκόπου, ταμειακά εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 17/06/2021 ημέρα Πέμπτη, στον ίδιο χώρο και με ίδια ώρα έναρξης.

Η διάρκεια της ψηφοφορίας ορίστηκε από τις 7μμ έως 9μμ με απόφαση του Δ.Σ.

Τα εκλόγιμα μέλη (εκείνα δηλαδή που είναι ταμειακά ενήμερα) τα οποία επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το αξίωμα του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου ή της Εξελεγκτικής Επιτροπής, οφείλουν να το δηλώσουν εγγράφως στη Γραμματέα του Συλλόγου (κα Μαρίνα Μαραγκού τηλ. 6980919594) και με αποστολή email στη διεύθυνση: fipyxa@gmail.com, με θέμα «Αίτηση υποψηφιότητας για Δ.Σ. το αργότερο μέχρι και τις 8/6/2021».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες