ΛΑΡΙΣΑ

Σύλλογος Δρομέων Αγιάς: Στη μνήμη του Ε.Κουμπάρου η νέα βρύση στο Μεγαλόβρυσο (φωτό)

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αγιάς ομόφωνα αποφάσισε να ανακατασκευάσει παλιά βρύση στο δρόμο Μεγαλοβρύσου Ανατολής στη θέση Μεγάλη Βρύση στη μνήμη του ιδρυτικού μέλους και αθλητή του Συλλόγου Ευάγγελου Κουμπάρου.

Στην συνέχεια με την σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αγιάς προχώρησε στην υλοποίηση του έργου.

Η κατασκευή ανατέθηκε στον κτίστη πέτρας Μάριο Γκίτσι ο οποίος έκανε προσεκτική επιλογή ντόπιας πέτρας και αφού έλαβε υπ’όψιν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του χωριού ολοκλήρωσε το έργο .

Την Κυριακή 30-5-2021 σε μία σεμνή τελετή παραδόθηκε σε χρήση των περιπατητών, των δρομέων και των κατοίκων της περιοχής ένα όμορφο έργο εναρμονισμένο με το περιβάλλον που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την περιοχή.

Επιμνημόσυνη δέηση για τον εκλιπόντα διάβασε ο ιερέας π. Ρίζος Κομήτσας ενώ ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Βερβέρης αφού ανάγνωσε το πρακτικό της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου παρέδωσε σε χρήση την νέα βρύση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: Ο Δήμαρχος Αγιάς κ. Γκουντάρας Αντώνιος, ο αντιδήμαρχος παιδείας αθλητισμού κ. Μπαρμπέρης Πέτρος ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας κ. Γούλας Απόστολος επικεφαλής ομάδας αθλητών του Συλλόγου του, ο πρόεδρος του Μεγαλοβρύσου κ. Λάμπρου Ευάγγελος, ο πρόεδρος της κοινότητας Αγιάς κ. Κούκας Γεώργιος ,ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγιάς κ. Χαύδας Αθανάσιος, μέλη του Συλλόγου Δρομέων υγείας Αγιάς, συγγενείς και φίλοι του Ευάγγελου Κουμπάρου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες