ΛΑΡΙΣΑ

Συνεχίζονται οι εργασίες κοπής χόρτων και κλαδέματος στο Δήμο Τεμπών

Συνεχίζονται, με αμείωτο ρυθμό από τους εργαζόμενους του Τμήματος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Τεμπών, οι εργασίες κοπής χόρτων και γκαζόν, καθώς και κλάδεμα θάμνων, σε πλατείες, δρόμους, πεζοδρόμια και νησίδες. Μια εργασία δύσκολη και επίπονη, δεδομένου ότι οι εργαζόμενοι είναι ελάχιστοι σε σύγκριση με την έκταση του Δήμου, ενώ οι καιρικές συνθήκες ευνοούν την ανάπτυξη των χόρτων.

«Καθημερινά εισπράττουμε μόνο θετικές εντυπώσεις από τους κατοίκους  των ευρύτερων περιοχών του Δήμου μας. Στόχος μας, η διατήρηση όλων των κοινόχρηστων χώρων σε καλή κατάσταση, δεδομένου ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες χρησιμοποιούνται πολλές ώρες την ημέρα για ξεκούραση και ψυχαγωγία από δημότες και μικρά παιδιά», τονίζει ο δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης,

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους στο Τμήμα Περιβάλλοντος και Καθαριότητας για την προσπάθεια τους να διατηρήσουν τους κοινόχρηστους χώρους και τις πλατείες του Δήμου μας σε ικανοποιητικά επίπεδα και θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση όλο το καλοκαίρι, παρά την έλλειψη εργατοτεχνικού προσωπικού και αναγκαίων μέσων. Επιπλέον, απευθύνουμε για μία ακόμη φορά έκκληση στους ιδιοκτήτες οικοπέδων τα οποία βρίσκονται μέσα στους οικισμούς, να προβούν σύντομα στον καθαρισμό τους, για λόγους πρόληψης πυρκαγιών και  προστασίας της δημόσιας υγείας», προσθέτει ο δήμαρχος.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες