ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Πόσα σινεμά χωράνε οι ταράτσες της Λάρισας;

Το “Τaratsa Film Festival παραμένει πιστό στο καλοκαιρινό ραντεβού του με τους σινεφίλ και φίλους του υπαίθριου σινεμά και ξεκινάει τις προβολές του στα μέσα Ιουνίου.

Μεγαλώνει, αλλά ωριμάζει κιόλας…

Στο φετινό 5ο Τaratsa Film Festival, εκτός από τη δροσερή ταράτσα του Καφενείον η Γη, θα προβληθούν ταινίες και σε άλλες ταράτσες και χώρους που δεν έχουν ξαναγίνει προβολές μέχρι σήμερα στην πόλη της Λάρισας.

Βραβευμένες ταινίες από παλαιότερα LiFF (Larissa International Film Festival) – Artfools θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2021 με εμβόλιμες πινελιές άλλων διοργανώσεων.

Τaratsa Film Festival δεν είναι μόνο όμως σινεμά, είναι και οι εκδηλώσεις που τρέχουν παράλληλα με το κινηματογραφικό πενθήμερο, οι οποίες θα διοργανωθούν από συνεργασίες έκπληξη τόσο με άλλους φορείς και επιχειρηματίες της πόλης όσο και άλλα φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου…

Το Τaratsa Film Festival είναι ένα ανεξάρτητο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου που εδρεύει στη Λάρισα και διοργανώνεται από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας – Artfools σε συνεργασία με  το Καφενείον η Γη και τους Μικρούς Ήρωες.

Προβολές ταινιών λοιπόν για πέμπτη χρονιά στη Λάρισα, σε ανοιχτό ουρανό και όσο γίνεται πιο ψηλά… εκεί που το καλοκαιρινό αεράκι φυσά, τα αστέρια μοιάζουν πιο κοντά και η πόλη αλλάζει όψη.

Η είσοδος για τις προβολές είναι ελεύθερη και σύντομα θα ανακοινωθούν τα διάσπαρτα σημεία προβολών στην πόλη καθώς και το πρόγραμμα των ταινιών που θα προβληθούν.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες