ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπέρδεψαν (προφανώς) τον Παναθηναϊκό με τον Ολυμπιακό οι Ιταλοί για τον Μπουφόν

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αποτελεί παρελθόν για τη Γιουβέντους και ήδη έχει αρχίσει την αναζήτηση για τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Μεταξύ των «μνηστήρων» για την απόκτησή του φέρεται να είναι και ο Ολυμπιακός, όπως έχει γραφτεί το τελευταίο διάστημα.

Σε δημοσίευμα λοιπόν για το μέλλον του 43χρονου γκολκίπερ ιταλική ιστοσελίδα προφανώς μπέρδεψε τους δύο «αιωνίους» του ελληνικού ποδοσφαίρου και ενέπλεξε το όνομα του Παναθηναϊκού στη μάχη για τα… γάντια του θρυλικού γκολκίπερ.

Πιο συγκεκριμένα η ιταλική ιστοσελίδα «sportface.it» αντί να γράψει ότι ο Ολυμπιακός είναι μία από τις επιλογές για τον Μπουφόν έγραψε ότι βρίσκεται στα… ραντάρ του Παναθηναϊκού.

Χαρακτηριστικά το εν δημοσίευμα αναφέρει: «Έχει αρχίσει και… μικραίνει ο κύκλος για τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Μπουφόν. Όπως αναφέρει το Sky sports, η Πάρμα πιέζει για να πείσει τον παίκτη να υπογράψει και να αγωνιστεί στην Serie B. Η συγκεκριμένη ομάδα του ασκεί πίεση κάθε μέρα για να τον… ψήσει. Παρ’όλα αυτά υπάρχουν κα προτάσεις από το εξωτερικό: Ο Παναθηναϊκός τον εξετάζει από την Ελλάδα, δύο ομάδες από την Βραζιλία τον θέλουν επίσης και στη λίστα του ατζέντη του υπάρχει μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα».

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις