ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Θεμελιώθηκε το νέο υπερσύγχρονο κτίριο του «Θεραπευτηρίου Ασκληπιείο Λάρισας» (φωτο – βίντεο)

Με κάθε επισημότητα τελέστηκαν το πρωί της Παρασκευής τα εγκαίνια θεμελίωσης του νέου υπερσύγχρονου κτιρίου του «Θεραπευτηρίου Ασκληπιείο Λάρισας».

Μπήκαν τα θεμέλια τα οποία και αγιάστηκαν, για το μεγαλοπρεπέστατο κτίριο όπου θα μεταστεγαστεί το Ασκληπιείο στη Λάρισα (πλησίον του ΠΓΝΛ).

Το Ασκληπιείο αυξάνει τις κλίνες του από τις 30 στις 105 και θα προσλάβει τουλάχιστον άλλα 60 άτομα προσωπικό, ενώ θα διαθέτει υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα.

Την τελετή αγιασμού τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, οι βουλευτές του Νομού Λάρισας, κύριοι ΧρήστοςΚέλλας και Βασίλης Κόκκαλης, ο βουλευτής του Νομού Μαγνησίας, Χρήστος Μπουκώρος, ο αντιδήμαρχος πολεοδομίας, ΝτίνοςΔιαμάντος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας, Χρήστος Καπετάνος, ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, Κώστας Παππάς, εκπρόσωποι της AlphaBank, η οποία χρηματοδοτεί το έργο, καθώς και ο διευθυντής της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, Τάσος Λάππας.

Επίσης παρέστησαν εκπρόσωποι των βουλευτών Νομού Λάρισας, κυρίου Μάξιμου Χαρακόπουλου και της κυρίας Λίτσας Λιακούλη, εκπρόσωποι φορέων, ιατροί και φίλοι.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις των κ.κ. Γιώργου και Αντώνη Πίπη, ιδιοκτητών του θεραπευτηρίου:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες