ΛΑΡΙΣΑ

Καταγγελία εκπροσώπου εργαζομένων του ΠΓΝΛ για καθυστερήσεις σε δεδουλευμένα – Παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα

Σε καταγγελία του ο εκπρόσωπος  των εργαζομένων του ΠΓΝ Λάρισας Λάμπρος Τσάπαλης αναφέρει πως καθυστερούν πολύ τα δεδουλευμένα των εργαζομένων. Μάλιστα σήμερα θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί  στην διοίκηση για τις απλήρωτες ώρες, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία.

Αναλυτικά:

Δυστυχώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι ώρες και τα δεδουλευμένα των εργαζομένων του ΠΓΝ Λάρισας καθυστερούν ανεξήγητα και δείχνει να έχουν επανέλθει σε ένα καθεστώς προηγούμενων χρόνων δείχνοντας την ανικανότητα αλλά και την κωλυσιεργία του κρατικού μηχανισμού, ενός κρατικού μηχανισμού που αποδεικνύεται πλέον άκαμπτο, χωρίς ευαισθησία και σεβασμό απέναντι στους εργαζόμενους του ΠΓΝ Λάρισας που έδωσαν και την ψυχή τους τους τελευταίους 16 μήνες στην μάχη κατά της πανδημίας.
Μαθαίνουμε για μείωση 5 εκατομμυρίων στον προϋπολογισμό του νοσοκομείου από τα προηγούμενα χρόνια. Μαθαίνουμε ότι υπολείπονται πολλές χιλιάδες ευρώ για να συμπληρωθούν οι μήνες που μας χρωστάνε. Από ότι φαίνεται δεν υπολόγισαν  τις προσλήψεις που έκαναν αφού ήταν υποχρεωμένοι να προνοήσουν χρήματα και για τις δικές τους ώρες. Μαγείρευε πριν πεινάσεις!!!
Ακούτε κύριοι της κυβέρνησης και εσείς της διοίκησης του ΠΓΝ Λάρισας; Μαγείρευε πριν πεινάσεις! Μήπως και για αυτό θα φταίμε εμείς; Από τον Δεκέμβριο κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου. Εχθές είδα νοσηλεύτρια να κοιτάει με απελπισία το μηχάνημα της τράπεζας για τα χρήματα που υπολόγιζε να μπουν που τα χρειαζόταν για το παιδί της να πληρώσει το ρεύμα του στην Θεσσαλονίκη.
Μήπως κάποιοι νομίζουν ότι παίρνουμε πολλά σ΄αυτήν την χώρα; Μήπως παίρνουμε το 1/3 κυριολεκτικά από ότι προσφέρουμε; Μήπως κάποιοι, κάποιες παίρνουν παραπάνω και δεν μπορούν να σκεφτούν τους άλλους με τα λίγα; Μήπως δεν τους νοιάζει για μας; Η παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα είναι συμβολική και θα συνεχιστεί μέχρι να καταλάβουν ότι δεν θα το ανεχτούμε άλλο. Θα υπάρχει κόστος προς όλους τους ανίκανους που μας φέρνουν κάθε χρόνο στο ίδιο σημείο. Αρκετά!!!”
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες