ΛΑΡΙΣΑ

Ξεκίνησαν οι συναντήσεις του Θανάση Νασιακόπουλου με τους προέδρους Κοινοτήτων των ΔΕ Αρμενίου – Κιλελέρ

Ξεκίνησαν οι επαφές και οι ενημερώσεις του Δημάρχου Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλου με τους προέδρους και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων των κοινοτήτων των ΔΕ Αρμενίου – Κιλελέρ.

Οι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στα κοινοτικά καταστήματα, σχεδιάστηκαν για να καταγραφεί  σε πρώτο στάδιο η πρόοδος των εργασιών και των έργων που οι πρόεδροι και τοπικά συμβούλια είχαν προτείνει, αφορούν στις κοινότητες τους κι εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου. Παράλληλα, μέσα από τις συναντήσεις, δόθηκε η δυνατότητα να κατατεθούν νέες προτάσεις και  να εντοπιστούν, με στόχο να επιλυθούν άμεσα,  πιθανά προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των δημοτών.

Οι συναντήσεις ξεκίνησαν  με επίσκεψη στις κοινότητες  Μέλισσας, Νίκης, Αρμενίου και Σωτηρίου και  θα συνεχιστούν στις υπόλοιπες κοινότητες των ΔΕ. Στόχος είναι ο δήμαρχος, επικεφαλής κλιμακίων, να συνομιλήσει με όλα τα τοπικά συμβούλια των κοινοτήτων, να καταγράψει την πρόοδο των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και να ενημερωθεί για τα όποια προβλήματα απασχολούν τους κατοίκους των κοινοτήτων.

Στην εξόρμησή του ο Θανάσης Νασιακόπουλος, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους ΔΕ Αρμενίου – Κιλελέρ Γιάννη Μπακαλόπουλο και  Τεχνικών Έργων, Διοίκησης , Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέκο Χονδρονάσιο, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Αχιλλέα Βαρδακούλη, τις δημοτικές συμβούλους Ελένη Ζωιοπούλου και Ιωάννα Πινάκα, τους ειδικούς συνεργάτες Στέλιο Καραφέρια και Δημήτρη Μπετχαβέ, συναντήθηκε με τους  προέδρους του Αρμενίου Δημήτρη Καραμήτρο, της Μέλισσας Απόστολο Τσέλιο, της Νίκης Γιώργο Τσικόπουλο και του Σωτηρίου Νικόλαο Τσιάντο καθώς και μετους τοπικούς συμβούλους των κοινοτήτων Χαράλαμπο Νάχαμο, Χρυσοβαλάντη Βεργή και Βασίλη Ντελόπουλο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες