ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τα Φάρσαλα πενθούν το χαμό του πρώην δημάρχου Ενιπέα και προέδρου του Αχιλλέα Γιώργου Λαυδή

Στο πένθος βυθίστηκε η επαρχία Φαρσάλων στο άκουσμα του θανάτου σε ηλικία 70 ετών, του πρώην δημάρχου Ενιπέα και προέδρου του ποδοσφαιρικού Αχιλλέα Φαρσάλων Γιώργου Λαυδή.

Ο εκλιπών υπήρξε ένας πολυδραστήριος επιχειρηματίας στο χώρο της εμπορίας αγροτικών προϊόντων και ανελίχθηκε επαγγελματικά τη δεκαετία του ’80. Από νεαρή ηλικία είχε πάθος με το ποδόσφαιρο και μόλις η συνθήκες το επέτρεψαν ανέλαβε τα ηνία του ιστορικού Αχιλλέα Φαρσάλων φθάνοντάς τον στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Το 1998 με την μεγάλη αυτοδιοικητική αλλαγή του “Καποδίστρια”, κατήλθε για πρώτη φορά ως υποψήφιος δήμαρχος στον νεοσύστατο – τότε – δήμο Ενιπέα, περιοχή όπου βρίσκεται η γενέτειρά του, Υπέρεια. Κέρδισε τόσο τις συγκεκριμένες εκλογές, όσο και την αναμέτρηση του 2002 και διετέλεσε δήμαρχος Ενιπεά από το 1999 έως το 2006.

Ο Γιώργος Λαυδής αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Παρασκευή και τις κόρες τους Φωτεινή και Λαμπρινή.

Η εξόδιος ακολουθία του θα ψαλεί αύριο Πέμπτη 27 Μαΐου, από τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Υπέρεια.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να γίνει κατάθεση χρημάτων στην Ελληνική Εταιρεία Νόσου Αλτσχάιμερ και Συγγενών Διαταραχών νομού Λάρισας.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις