ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ερασιτεχνική ΑΕΛ: Παραίτηση όλων των Λαρισαίων από την ΠΑΕ ζήτησε ο πρόεδρος, Γ.Νάκας

Με μια λιτή εκδήλωση, η οποία συνοδευόταν από την παρουσία και τον «παλμό» των οπαδών της, που έδωσαν άλλη πνοή στην πλατεία Ταχυδρομείου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ερασιτεχνικής Αθλητικής Ένωσης Λάρισας για τα 57 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας των «Βυσσινί», της ΑΕΛ.

«Ζητάμε την παραίτηση όλων των Λαρισαίων από την ΠΑΕ ΑΕΛ. Ζητάμε ο κόσμος να βάλει την υπογραφή του όπως έκανε κάποτε για την κατασκευή ενός γηπέδου και να ζητήσει ένα καλύτερο αύριο, ένα καλύτερο μέλλον.

Ζητάμε τη συνδρομή των φορέων και των εισαγγελικών αρχών έτσι ώστε να σταματήσει, όχι κάποιος αγωνιστικός κατήφορος -δεν είναι ότι έπεσε η ομάδα, κι άλλες φορές έχει πέσει, το πρόβλημα είναι ότι έχει ξεπέσει εδώ και χρόνια- να σταματήσει ένας κατήφορος κοινωνικός που εκπορεύεται εκ του ενός.

Ζητάμε επίσης τη συνδρομή των φορέων για να στηριχθεί το σωματείο και να αναζητήσει μια διάδοχη κατάσταση, η οποία δεν είναι ούτε εξαναγκασμός, ούτε εκβιασμός, ούτε υφαρπαγή μετοχών προς τον ιδιοκτήτη των μετοχών -γιατί η ΑΕΛ δεν έχει ιδιοκτήτη, ζητάμε με ήθος, ευγένεια, νηφαλιότητα, χωρίς κραυγές, χωρίς ύβρεις, ζητάμε να θέσει ένα πραγματικό τίμημα πώλησης, με ειλικρίνεια να αναλογιστεί τι έχει συμβεί και τι μέλλον υπάρχει πλέον για την ΑΕΛ και να προσπαθήσουμε να βρεθεί ένας αγοραστής, ένας ενδιαφερόμενος ή περισσότεροι, με τίμιο τρόπο, εννοώ στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, πάντα σε συνάρτηση με τα οικονομικά της, με τη θέση στην οποία βρίσκεται, και να κοιτάξουμε με αισιοδοξία την επόμενη μέρα και το μέλλον μας», σημείωσε στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Γιώργος Νάκας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μίλησαν η βουλευτής Λάρισας του ΚΙΝΑΛ, Ευαγγελία Λιακούλη, ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», Ρένα Καραλαριώτου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», Πέτρος Κρίκης, εκπρόσωποι των 4 ιδρυτικών σωματείων της ΑΕΛ (Ηρακλής, Λαρισαϊκός, Τοξότης Λάρισας και Άρης Λάρισας) και πολλοί άλλοι.

«Ζέσταναν» την ατμόσφαιρα οι οπαδοί

Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, οπαδοί της ΑΕΛ συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πλατείας Ταχυδρομείου και φώναξαν συνθήματα για την ομάδα, με αφορμή τη γιορτή για τα 57 χρόνια από την ίδρυσή της.

Δείτε φωτό:

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες