ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ο Λαρισαίος που παίζει στις ταινίες του Tομ Kρουζ παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του (φωτο)

Έχει παίξει στο πλευρό του Τομ Κρουζ στις “Επικίνδυνες Αποστολές”, έχει λάβει μέρος σε ταινίες που άλλοι θα… “σκότωναν” για να κάνουν έστω και μία σκηνή και ζει εδώ και μερικά χρόνια το δικό του «αμερικανικό όνειρο», όμως αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να δώσει προτεραιότητα στην προσωπική του ζωή ενώνοντας και επίσημα την ζωή του με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ο λόγος για τον Λαρισαίο 40χρονο ηθοποιό Λάμπρο Καλφούντζο ο οποίος ζει στο Λονδίνο και κινείται με χαρακτηριστική ευχέρεια μεταξύ πασίγνωστων ηθοποιών που αποτελούν την κορωνίδα της παγκόσμιας βιομηχανίας θεάματος.

Ο Λάμπρος μεγάλωσε στη Λάρισα, αλλά επέλεξε για τις σπουδές του το Ηνωμένο Βασίλειο, αρχικά στο Πανεπιστήμιο του Staffordshire και στη συνέχεια στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield, όπου σπούδασε ψηφιακό σχέδιο. Όπως “εξομολογείται” στο βιογραφικό του, από μικρή ηλικία είχε ένα πάθος για τις ταινίες, το CGI, τις εικαστικές τέχνες και τη φωτογραφία.

Εκτός από τον Τομ Κρουζ βρέθηκε επίσης στο πλευρό του Ματ Ντέιμον με το “Τζέισον Μπορν”, του Τζόνι Ντεπ και την ταινία “Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται” αλλά συμμετείχε και στον “Φόνο στο Όριεντ Εξπρές” με τον Κένεθ Μπράνα και τη Μισέλ Φάιφερ.

Πλέον θα συνεχίσει να πορεύεται στην προσωπική του ζωή με την αγαπημένη του σύζυγο που είναι Βραζιλιάνα, εξού και το ότι στην φωτογραφία που ανάρτησε από τον γάμο του γράφει Ελλάδα – Βραζιλία: η ημέρα του γάμου μας.

Ευχές για έναν «βίον ανθόσπαρτον» λοιπόν…

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες