ΛΑΡΙΣΑ

Επέστρεψε στην Διοίκηση του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου ο Κ. Γιαννακόπουλος

Μέλος της Διοίκησης του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου είναι ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ. Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος μετά την έκδοση απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του Ι.Σ.Λ. είχε εκλεγεί στις εκλογές της 3ης Μαρτίου 2019 με την παράταξη του νυν προέδρου κ. Ανδρέα Εξαδάκτυλου, όμως ο τότε Υπουργός Υγεία Ανδρέας Ξανθός είχε ακυρώσει τις εκλογές έχοντας επικαλεστεί παρατυπίες στην διαδικασία και είχε υπογράψει απόφαση για επανάληψη των εκλογών.

Είχαν γίνει οι εκλογές τότε εκ νέου στις 22 Ιουνίου, αλλά χωρίς την συμμετοχή του κ. Γιαννακόπουλου, με την παράταξή του να κερδίζει χωρίς την απόλυτη πλειοψηφία. Είχε προσφύγει στην δικαιοσύνη διεκδικώντας ακύρωση της υπουργικής απόφασης και επικύρωση των αποτελεσμάτων των πρώτων εκλογών.

Τελικά χθες εκδόθηκε απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με τα αποτελέσματα να επικυρώνονται και τον κ. Γιαννακόπουλο να δικαιώνεται και να επανέρχεται στην Διοίκηση του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου. Μάλιστα έχει καθίσει στο παρελθόν και στον θώκο του πρώτου αντιπροέδρου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες