Life & Style

Οι αλλαγές που θα κάνει ο πρίγκιπας Κάρολος στα βρετανικά παλάτια όταν γίνει βασιλιάς

 

Ο πρίγκιπας Κάρολος σύμφωνα  με την εφημερίδα Guardian όταν γίνει βασιλιάς σκοπεύει να ανοίξει τα παλάτια για το κοινό, τόσο το Buckingham Palace όσο και το Sandringham, αλλά και άλλες βασιλικές κατοικίες, όπως το Windsor, το Balmoral και το Clarence House.

Αυτό που θέλει να πετύχει ο δούκας της Κορνουάλης, είναι να μετατρέψει τις κατοικίες από ιδιωτικούς χώρους σε δημόσια μέρη, ώστε οι πολίτες και οι τουρίστες να μπορούν να απολαμβάνουν ξεναγήσεις στα Ανάκτορα αλλά και βόλτες στους εντυπωσιακούς κήπους.

Αυτή τη στιγμή, ο κόσμος μπορεί να επισκεφτεί πληρώνοντας εισιτήριο κάποιες αίθουσες του Παλατιού αλλά και μια θεματική έκθεση και ξενάγηση στον κήπο που περιλαμβάνει 1000 διαφορετικά είδη δέντρων και 320 είδη λουλουδιών και φυτών.

Αυτές φυσικά δεν είναι οι μόνες αλλαγές που θα κάνει ο Κάρολος, όταν γίνει βασιλιάς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετά την στέψη του, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Camilla θα μετακομίσουν στο Buckingham Palace, ο Κάρολος μπορεί -αν το θελήσει-να αλλάξει όνομα, τα βρετανικά χαρτονομίσματα αλλά και ο εθνικός ύμνος θα αλλάξουν και θα μειωθούν τα ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις