Life & Style

O makeup artist της Chiara Ferragni αποκαλύπτει τους κανόνες που ακολουθεί πιστά η influencer

 

Ο Manuele Mameli, o beauty expert που βρίσκεται πίσω από τα makeup looks του πιο διάσημου Insta-girl, Chiara Ferragni, πρόσφατα εξομολογήθηκε κάποια μικρά μυστικά που ακολουθεί πιστά η influencer.

Ποια είναι αυτά;

Skincare routine: Είναι θεμελιώδες όλες να αφαιρείτε το μακιγιάζ σας πολύ καλά πριν πάτε για ύπνο και το πρωί να αφιερώνετε ξανά χρόνο στον καθαρισμό. Μια ελαφριά απολέπιση, εβδομαδιαίως, είναι απαραίτητο βήμα για να αφαιρέσετε όλους τους ρύπους.

Face masks: Δοκιμάστε τις μέχρι να βρείτε τη δική σας αγαπημένη. Ποτέ δε θα έχετε το υπέροχο αποτέλεσμα ενός expert αλλά θα βοηθήσετε πολύ την επιδερμίδα σας.

Eye makeup: Εφαρμόστε τη βάση και μετά αρχίστε να ανοίγω όλες τις παλέτες ματιών που έχετε. Ο καμβάς του προσώπου σας και η περίσταση στην οποία θα παραβρεθείτε θα σας βοηθήσουν για να επιλέξετε ανάλογα. Στη συνέχεια προσθέστε μερικές λάμψεις και ένα πιο σκοτεινό σημείο για να δώσετε την αίσθηση ενός fake facelift.

Perfect base: Για να έχετε μια καλή βάση πρέπει να θεραπεύσετε και να ενυδατώσετε το δέρμα σας πριν εφαρμόσετε το foundation. Η ρουτίνα φροντίδας του δέρματος είναι απαραίτητη γιατί εάν το δέρμα σας δεν είναι καλό, τότε αντί για κάλυψη θα δωθεί έμφαση στα προβλήματα του δέρματος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις