ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Καραϊβάζ: «Εύχομαι να είναι στους ουρανούς» – Τα πρώτα λόγια της συζύγου του

Πέρασαν 40 μέρες από τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου

Σαράντα ημέρες συμπληρώθηκαν από το μοιραίο μεσημέρι που ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε από αγνώστους, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Σε κλίμα οδύνης, η οικογένεια του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, στενοί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες, βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στην Παναγία Μυρτιδιώτισσα στον Άλιμο, για το μνημόσυνο στη μνήμη του.

Η σύζυγος του, Στάθα και ο γιος του Δημήτρης δέχθηκαν τα συλλυπητήρια για τον χαμό του δικού τους ανθρώπου από τους παρευρισκόμενους.

«Θέλω να κάνω μία έκκληση να προσπαθήσουμε να περιοριστεί η βία, η οποία μαστίζει τη χώρα μας και τελικά κλείνει πολλά σπίτια, όπως και το δικό μας. Ευχαριστώ» ήταν τα πρώτα λόγια της γυναίκας του, Στάθας, όπως μετέδωσε το STAR.

«Εύχομαι να είναι στους ουρανούς και να βλέπει μέσα από αυτήν τη διαδικασία του τόσου ξαφνικού και άδικου χαμού του. Εγώ η σύντροφός του και ο Δημήτρης μας ο μανάκριβός μας βρήκαμε μία μεγάλη ανοιχτή αγκαλιά από όλους τους ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα. Ανθρώπους απλούς που αγαπήσανε τον Γιώργο μέσα από τα κείμενά του, μέσα από τα γραφόμενά του» είπε φανερά συγκινημένη.

Μία μεγάλη αγκαλιά και λόγια παρηγοριάς στη σύζυγο και τον γιο του δημοσιογράφου του Star είχαν σήμερα όσοι βρέθηκαν στην Παναγία Μυρτιδιώτισσα στον Άλιμο. Οι συνεργάτες του, οι φίλοι του. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος συνομίλησε με τη σύζυγο και τον γιο του Γιώργου Καραϊβάζ.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Καραϊβάζ δέχθηκε την δολοφονική επίθεση μόλις είχε φτάσει στο σπίτι του στην οδό Αννίνου στον Άλιμο. Την ώρα που αποβιβαζόταν από το αυτοκίνητό του ένα μηχανάκι με δυο άγνωστα άτομα πέρασε από δίπλα του και τον πυροβόλησαν τουλάχιστον 10 φορές σχεδόν εξ επαφής. Ο δημοσιογράφος, που ήταν από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες, επέστρεφε στο σπίτι μετά τη δουλειά του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star.

Σε ό,τι αφορά στις έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των εκτελεστών, σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχίζει να βρίσκεται στο σκοτάδι. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι εκτελεστές ενδεχομένως να μην ήξεραν καν ποιον σκότωσαν και απλά να εκτελούσαν τυφλά το συμβόλαιο θανάτου. Για τον λόγο αυτό άλλωστε ακόμα και σήμερα γίνεται μια προσπάθεια να «αποκρυπτογραφηθούν» τα όσα έγραφε ο δημοσιογράφος, με την ελπίδα να βρουν εκεί την άκρη του νήματος.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις