ΛΑΡΙΣΑ

«Έφυγαν» από τη ζωή επτά Λαρισαίοι

Απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών ο Βάϊος Αρσενίου. Κηδεύεται σήμερα Δευτέρα και ώρα 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κραννώνα Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών ο Στυλιανός Πετσιαβας. Κηδεύεται σήμερα Δευτέρα και ώρα 10.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Αγίου Χαραλάμπους Πλατυκάμπου.

Απεβίωσε σε ηλικία 77 ετών η Νεραντζιά Ατματζόγλου. Κηδεύεται σήμερα Δευτέρα και ώρα 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών ο Ευδόκιμος Καρυπίδης. Κηδεύεται σήμερα Δευτέρα και ώρα 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 93 ετών η Αλεξάνδρα Κοντοκώστα. Κηδεύεται σήμερα Δευτέρα και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Γερακαρίου Αγιάς.

Απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών ο Λάμπρος Ντζάνης. Κηδεύτηκε χθες Κυριακή από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών ο Βασίλειος Γκατζιώνης. Κηδεύτηκε χθες Κυριακή από τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών (Παλιό Κοιμητήριο) Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες