ΛΑΡΙΣΑ

Σε πλήρη λειτουργία από αύριο το Δημοτικό Σχολείο Βλαχογιαννίου

Επιστρέφουν αύριο Δευτέρα 17 Μαΐου όλοι οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βλαχογιαννίου, μετά την εγκατάσταση των απαραίτητων για τη λειτουργία του σχολείου προκατασκευασμένων οικίσκων (προκάτ αιθουσών) στον προαύλιο χώρο του σχολείου, καθώς το παλαιό κτίριο της σχολικής μονάδας είχε κριθεί ακατάλληλο μετά το σεισμό της 3ης Μαρτίου.

Οι μαθητές των Γ΄-Δ΄-Ε΄-ΣΤ΄ τάξεων του σχολείου θα επιστρέψουν μετά από δυόμιση μήνες στο σχολείο τους με εκπαίδευση δια ζώσης.

Είχε προηγηθεί η επανέναρξη των μαθημάτων για την Α’ και Β΄ τάξη και συνεχιζόταν η εκπαίδευση εξ αποστάσεως για τις υπόλοιπες τάξεις λόγω των εργασιών εγκατάστασης των οικίσκων.

Για την πλήρη επαναλειτουργία του σχολείου ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς που το σχολείο επαναλειτουργεί με όλα τα τμήματα μία μόλις εβδομάδα μετά τις διακοπές του Πάσχα. Καταφέραμε μέσα σε ελάχιστο χρόνο να ολοκληρώσουμε την κατασκευή βάσεων έδρασης και σύνδεσης των οικίσκων με τα δίκτυα. Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστό για τις ενέργειές του και τον επιτυχή συντονισμό, που οδήγησαν στο σημερινό αποτέλεσμα, να τεθεί το σχολείο σε πλήρη λειτουργία. Οι εργασίες επισκευής του παλιού κτιρίου θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, προκειμένου να καταστεί ασφαλές και λειτουργικό τη νέα σχολική χρονιά».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες