Απόλλων Λάρισας

Κλάους… παραμονής!

Ο Κλάους Αθανασιάδης με γκολ στο 89′ υπέγραψε το τελικό 2 – 2 που σήμανε την μαθηματική σωτηρία του Απόλλωνα Λάρισας – Παίζει τα ρέστα του την τελευταία αγωνιστική ο Καραϊσκάκης!

Ο Απόλλων Λάρισας δεν επέστρεψε στον Καραϊσκάκη να… αναπνεύσει, κρατώντας τον στο 2 – 2, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, κυρίως στο τελευταίο δεκάλεπτό του!

Οι γηπεδούχοι κλείδωσαν και μαθηματικά την παραμονή τους. Ο Σέχου στο 32’ πέτυχε το 1 – 0, με τους Αρτινούς να «χτυπούν» μετά το 80’. Στο 83’ ο Λόβριτς ισοφάρισε σε 1 – 1 και στο 86’ ο Ρούνεϊ πέτυχε το 1 – 2. Ωστόσο, ο Αθανασιάδης στο 88’ ισοφάρισε σε 2 – 2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι Αρτινοί πάντως είναι ακόμα μέσα στο κόλπο και χρειάζονται μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική.

Οι Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Κώστας Φραντζέσκος): Αστράς, Σκούπρας, Καρρίκι, Λουκάς, Καμπέρης, Μπάλλας, Γιάκος, Ντα Κάμπο, Αθανασιάδης, Τασιουλής (70′ Χατζής), Σέχου (42′ λ.τ. Μπαλογιάννης).

Α.Ε. Καραϊσκάκης (Γιάννης Μάγγος): Χουάντερσον, Τάμπας, Χατζηδίμπας, Θεολόγου (30′ λ.τ Ρουμπανγκούκα (74′ Φετεινίδης), Μπεκατώρος, Λόβριτς, Ναζίμ, Κορέλας, Ρούνεϊ, Δούμτσιος, Λουίς Φελίπε (46′ Μπρέμπος).

Πηγή: arenalarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις