Life & Style

Οι νέες αποκαλύψεις του πρίγκιπα Harry για τη βασιλική οικογένεια: «Ένας κύκλος πόνου και ταλαιπωρίας»

Για τη διαμάχη του με τη βασιλική οικογένεια μίλησε ο πρίγκιπας Harry στο podcast του Dax Shepard,  «Armchair», ο οποίος αποκάλυψε ότι ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος, του μεταβίβασε ένα «κύκλο πόνου και ταλαιπωρίας» που τον ανάγκασε να φύγει από την Αγγλία μαζί με την Meghan Markle και τον γιο τους Archie.

«Υπάρχει γενετικός πόνος και ταλαιπωρία που μεταβιβάζεται όπως και να έχει», είπε ο Harry αποκαλύπτοντας ότι ήθελε να αποχωρήσει από τη ζωή του ως μέλος της βασιλικής οικογένειας από τότε που ήταν 20 ετών μετά από όσα συνέβησαν στην μητέρα του.

«Σαν γονείς πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να προσπαθήσουμε να πούμε ‘ξέρεις κάτι; Αυτό συνέβη σε μένα. Θα προσπαθήσω να εξασφαλίσω ότι αυτό δεν θα συμβεί σε σένα», εξήγησε για την απόφασή του.

«Ποτέ δεν το είδα, ποτέ δεν ήξερα για αυτό και ξαφνικά άρχισα να κολλάω τα κομμάτια μεταξύ τους και είπε ‘εντάξει, εδώ πήγε σχολείο κι έγινε αυτό. Ξέρω αυτό για τη ζωή του και ξέρω επίσης ότι συνδέεται με τους γονείς του, οπότε αυτό σημαίνει ότι μου φέρθηκε με τον ίδιο τρόπο που του φέρθηκαν, οπότε πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό για τα παιδιά μου;» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Εδώ είμαι, μετακόμισα με την οικογένεια μου στην Αμερική, δεν ήταν αυτό το αρχικό σχέδιο, αλλά μερικές φορές πρέπει να παίρνεις αποφάσεις και να βάζεις πρώτη την οικογένειά σου και την ψυχική σου υγεία».

Ο δούκας του Sussex χαρακτήρισε μάλιστα τη ζωή του ως μέλος της βασιλικής οικογένειας σαν «μια μίξη του The Truman Show και του να είσαι σε ζωολογικό κήπο»,  εξηγώντας πόσο τον βοήθησε η ψυχοθεραπεία. «Είναι η δουλειά σωστά; Χαμογέλασε και άντεξέ το. Ήμουν στα 20 και σκεφτόμουν ότι δεν θέλω αυτή τη δουλειά. Δεν θέλω να είμαι εδώ. Δεν θέλω να το κάνω αυτό. Κοίτα τι έκανε στη μαμά μου, πως θα μπορέσω ποτέ να ηρεμήσω, να αποκτήσω σύζυγο και οικογένεια όταν ξέρω ότι αυτό θα συμβεί ξανά; Έχω κοιτάξει πίσω από την κουρτίνα, έχω δει αυτό το μοντέλο δουλειάς και πως όλο αυτό λειτουργεί και δεν θέλω να είμαι μέρος του», είπε.

«Όταν ξεκίνησα θεραπεία ήταν σαν να έσκασε η φούσκα και σκέφτηκα ‘είσαι σε μια προνομιούχα θέση, σταμάτα να σκέφτεσαι σαν να ήθελες κάτι διαφορετικό, κάνε τη διαφορά γιατί μπορείς να ξεφύγεις. Πώς θα το κάνεις αυτό, πώς θα κάνεις τη μαμά σου περήφανη; Πώς θα χρησιμοποιήσεις αυτό το βήμα για να κάνεις τη διαφορά και να δώσεις στους ανθρώπους την αυτοπεποίθηση να αλλάξουν τις ζωές τους; Κοιτώντας πίσω συνειδητοποίησα ότι βοηθώντας άλλους ανθρώπους με βοήθησε», κατέληξε.

Ο δούκας του Sussex τόνισε βέβαια, ότι παρά το γεγονός ότι έφυγε από την Αγγλία για να αποφύγει τα media όταν ήρθε στο Λος Άντζελες συνειδητοποίησε ότι κι εκεί τον κυνηγούσαν οι φωτογράφοι.
«Τα ελικόπτερα, τα drones, οι παπαράτσι να κόβουν τους φράχτες, ήταν τρέλα.. Δεν θέλαμε να μείνουμε στο Λος Άντζελες, ήταν ένα μεταβατικό στάδιο πριν βρούμε σπίτι», είπε.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις