Life & Style

Γιώργος Κοψιδάς για Survivor: «Τα χρήματα που παίρνουμε είναι δικαιολογημένα»

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor ενώ αναφέρθηκε και στις οικονομικές απολαβές του ριάλιτι επιβίωσης.

«Μετά το Survivor με συγχαίρουν για το ήθος μου, τη στάση που είχα στο παιχνίδι και μου λένε ότι ήμουν αξιοπρεπής και ακέραιος.  Αυτό μου λέει το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. Σίγουρα λαμβάνω και σχόλια εναντίον μου αλλά θεωρώ ότι άφησα μια ωραία εικόνα. Αυτά τα σχόλια είναι συνήθως χωρίς επιχειρήματα και είναι υβριστικά.

Είχε γίνει μια παρεξήγηση όταν αποχώρησα με αυτό που είχα πει. Ότι ο κόσμος επέλεξε να βλέπει κάτι άλλο από αυτό που πρεσβεύω εγώ. Είχα παρεξηγηθεί ότι είπα τον κόσμο κουτσομπόλη. Κάτι το οποίο όμως δεν ίσχυε και το έχω ξεκαθαρίσει, έχω ζητήσει συγνώμη σε πολλές εκπομπές και συνεντεύξεις. Συνήθως ενοχλούνται αυτοί που τους αρέσει το κουτσομπολιό αλλά δεν παραδέχονται ότι τους αρέσει.
Αυτό είναι και το κομμάτι που με κούρασε περισσότερο από όλα. Ούτε η πείνα με κούρασε ούτε τα αγωνίσματα ούτε ότι κοιμόμουν στο πάτωμα. Πιο πολύ από όλα στο Survivor με κούρασε αυτό το κομμάτι της συμβίωσης και του ριάλιτι.

Τα θέατρα είναι κλειστά και δεν ξέρουμε πότε θα ανοίξουν, ήμουν πολύ δύσκολα οικονομικά, δεν υπήρχε τίποτα και όλα αυτά που περίμενα να γίνουν δεν ξέραμε πότε θα γίνουν. Οπότε μου έγινε αυτή η πρόταση, που ήταν και πάρα πολύ καλή οικονομικά, σκέφτηκα αν θα επηρεάσει την δουλειά μου και τελικά πήρα την απόφαση να πάω. Ξέφυγα από τις καραντίνες και τις μάσκες. Ήμουν ελεύθερος μέσα στη φύση, που τη λατρεύω.

Στο συγκεκριμένο ριάλιτι που πήγα, θεωρώ ότι είναι πολύ δίκαιο να πληρώνεται ένας παίκτης που πηγαίνει εκεί. Βάζεις το σώμα, το μυαλό και την ψυχή σου σε μεγάλη ταλαιπωρία. Τα χρήματα που παίρνουμε είναι πολύ δικαιολογημένα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κοψιδάς.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις