ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κινδύνευσαν μέλη της οικογένειας της γνωστής Λαρισαίας δικηγόρου Μαρίας Γαλλιού από φωτιά στο σπίτι της (φωτο)

Μεγάλη λαχτάρα για την γνωστή Λαρισαία δικηγόρο και πρώην υποψήφια βουλευτή Λάρισας, κα Μαρία Γαλλιού και την οικογένειά της μετά την μεγάλη περιπέτεια που είχαν εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε στο σπίτι τους στη Λάρισα.

Θυμίζουμε πως η φωτιά ξέσπασε στη σκάλα διπλοκατοικίας στη συνοικία Λιβαδάκι πριν δύο ημέρες με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν δύο ηλικιωμένοι που βρίσκονταν στο σπίτι. Πιο συγκεκριμένα η φωτιά είχε εκδηλωθεί στη σοφίτα, που λειτουργούσε ως αποθηκευτικός χώρος. Επί τόπου είχαν σπεύσει τρία υδροφόρα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας και δύο τζιπάκια, με 8 άνδρες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους δύο ηλικιωμένους και έσβησαν τη φωτιά.

Οι δύο ηλικιωμένοι είναι μέλη της οικογένειας της γνωστής Λαρισαίας δικηγόρου κας Μαριας Γαλλιού η οποία ευχαριστεί νιώθοντας μεγάλη ευγνωμοσύνη την Πυροσβεστική για την σωτήρια επέμβασή της, αλλά και τους γείτονες για την αμέριστη στήριξή τους.

Μάλιστα συγκεκριμένα αναφέρει: «Αισθήματα ευγνωμοσύνης και σεβασμού μας πλημμυρίζει η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στο σπίτι μας για τον απεγκλωβισμό της οικογένειάς μας. Με αυταπάρνηση και συγκλονιστικό ζήλο υπηρετούν τον άνθρωπο και στον κίνδυνο προστατεύουν. Αισθήματα συγκίνησης και ευγνωμοσύνης γεννά η ηθική στήριξη των γειτόνων της δικής μας γειτονιάς που έτρεξαν να φυλάξουν τα παιδιά μας. Στις χαρές μαζί και στις λύπες μαζί..

Σας ευχαριστούμε ..».

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες